Doporučte kvadrokoptéru pro začátečníka
Re: Doporučte kvadrokoptéru pro začátečníka
Čau scarabeus.
Samozřejmě vím o zahraničních forech. Ale tento dotaz jsem vznesl na české forum, abych případně mohl v češtině komunikovat s někým, kdo také žije v čechách, moravě nebo na slovensku a vlastní tento stroj. Kdybych chtěl komunikovat v angličtině, tak by bylo zase kontraproduktivní se ptát na českém foru.
I tak dík za námahu. DOC.
Samozřejmě vím o zahraničních forech. Ale tento dotaz jsem vznesl na české forum, abych případně mohl v češtině komunikovat s někým, kdo také žije v čechách, moravě nebo na slovensku a vlastní tento stroj. Kdybych chtěl komunikovat v angličtině, tak by bylo zase kontraproduktivní se ptát na českém foru.
věřte nevěřte, vámi uvedená stránka se po zadání do Google(kvadrokoptera pro začátečníka) neobjevila
zato spousta jiných, ale pouze "e-šopy" a doporučení žádné
Naposledy upravil(a) DJIvison dne pát 02.01.2015 12:45, celkem upraveno 1 x.
MJX F45, Walkera Tali H500, DJI P3A
DOCtom píše:Čau scarabeus.
Samozřejmě vím o zahraničních forech. Ale tento dotaz jsem vznesl na české forum, abych případně mohl v češtině komunikovat s někým, kdo také žije v čechách, moravě nebo na slovensku a vlastní tento stroj. Kdybych chtěl komunikovat v angličtině, tak by bylo zase kontraproduktivní se ptát na českém foru.I tak dík za námahu. DOC.
záleží na tom, co máte pod pojmem "Doporučte kvadrokoptéru pro začátečníka" na mysli
? cenu letové parametry snadnost obsluhy ? či co
DJIvison píše:
záleží na tom, co máte pod pojmem "Doporučte kvadrokoptéru pro začátečníka" na mysli
? cenu letové parametry snadnost obsluhy ? či co
Ted te teda nechápu on se ptá konkretne na Seraphi
DJIvison to né a né pochopit 
Ahoj. Pro mně je jako pro začátečníka na prvním místě spolehlivost, uživatelská přívětivost a v neposlední řadě cena
Takže nejlépe hotový bezproblémový a dobře odladěný výrobek. Jsem teprve na začátku a tak shánim info. Další věc, která se mě honí hlavou, je stavba vlastního. V dnešní době celkem reálná záležitost i pro člověka, který je létáním nepolíbený ale pro věc správně nasměrovaný.
O většině pro a proti vím. Na nic nespěchám, to rozhodnutí je stejně na mě.
Dotaz jsem vznesl na tento model spíš proto, že je pravděpodobně málo rozšířený a popis nevypadá zle.
Takže odpověď třeba ve stylu " jo, mam ho, ale ve srovnání s x-y ve stejný nebo podobný ceně má tyhle a tyhle chyby" by mě posunula zase o kousek dál.
Takže nejlépe hotový bezproblémový a dobře odladěný výrobek. Jsem teprve na začátku a tak shánim info. Další věc, která se mě honí hlavou, je stavba vlastního. V dnešní době celkem reálná záležitost i pro člověka, který je létáním nepolíbený ale pro věc správně nasměrovaný.
Dotaz jsem vznesl na tento model spíš proto, že je pravděpodobně málo rozšířený a popis nevypadá zle.
Takže odpověď třeba ve stylu " jo, mam ho, ale ve srovnání s x-y ve stejný nebo podobný ceně má tyhle a tyhle chyby" by mě posunula zase o kousek dál.
DOCtom píše:DJIvison to né a né pochopit
pozdě, ale přece
DOCtom píše:.....Dotaz jsem vznesl na tento model spíš proto, že je pravděpodobně málo rozšířený a popis nevypadá zle. ......
Podle toho co se prezentuje zde http://www.spyobchod.cz/kvadrokoptery-s-kamerou/ pravděpodobně výhradního zástupce u nás a hladinou cen tak se tím vůbec nezabývat a koupit Phantoma, v popisu přece nebudou uvádět že je to neodladěná šumka, jak se říká papír snese všechno, pokud se Seraphi tady neprobírá můžeš se stát průkopníkem a dobrovolným testerem a doufat že se někdo přidá
DJI - F309 Phantom 2 H4-3D, GP4 Black
Tak jak se tím prokousávám, tak nakonec dojde s největší pravděpodobností k vlastní stavbě. Tímto bych debatu o Seraphi definitivně ukončil. 
já sem mimo letadel nic z vrtulníků ani multikoptér nic neřídil a nakonec jsem koupil skládačku dji f450 s pohonem dji e300 a pro začátečníka maximální spokojenost. Lítá to skoro samo, žádný extra ladění, prostě podle návodu složit, prvotně nastavit a lítat. Phantom bude to samé ne-li ještě lepší akorát už je to složené.
Dobry den,
rad bych si poridil quadrokpteru k nataceni videa a foceni jen tak pro osobni ucely. Momentalne mam Galaxy V353,na ktere jsen si vyzkousel letani.
Docela se mi zamlouva http://www.rcking.eu/cs/rc-vrtulniky-vi ... 75024.html
Nebo je v podobne cenove relaci nejaka lepsi? Budu potrebovat k teto kvadrokoptere jeste neco dokoupit? Je nutne poridit Gimbal?
Dekuju za rady.
Honza
rad bych si poridil quadrokpteru k nataceni videa a foceni jen tak pro osobni ucely. Momentalne mam Galaxy V353,na ktere jsen si vyzkousel letani.
Docela se mi zamlouva http://www.rcking.eu/cs/rc-vrtulniky-vi ... 75024.html
Nebo je v podobne cenove relaci nejaka lepsi? Budu potrebovat k teto kvadrokoptere jeste neco dokoupit? Je nutne poridit Gimbal?
Dekuju za rady.
Honza
- JosefSvejk
Ivory89 píše: Je nutne poridit Gimbal?
Pokud ho budeš chtít používat, tak je to nutné..
JosefSvejk píše:
Pokud ho budeš chtít používat, tak je to nutné..
Jasne,to je logicke:) spis jsem to myslel tak,zda se da neco neroztresenyho natocit i bez Gimbalu:)