DJI0300 - DJI - F300 Phantom pokračování

Fórum pro všechny DJI Phantomy.
Odpovědět
Zpráva
Autor
pjottrhorvat
Kontaktovat uživatele:

Re: DJI0300 - DJI - F300 Phantom pokračování

#1216 Příspěvek od pjottrhorvat »

DJIvison píše:nevím, ale nejsem zastáncem spojování baterií paralelně
jak je vlastně máte spojené ? napřímo ?

Mám to spojene pomocou tohto http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... _1pc_.html
Dji Phantom 3 Advanced, Dji Phantom 4K, obe ovládané cez Lichi plus nejaké halové poletovadlá :)
gardenroute

#1217 Příspěvek od gardenroute »

Žádný problém s tim paralelním spojením, na péčkách se to používá takřka 2 roky zcela běžně :-)
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
DJIvison

#1218 Příspěvek od DJIvison »

gardenroute píše:Žádný problém s tim paralelním spojením, na péčkách se to používá takřka 2 roky zcela běžně :-)

právě, že já s tím mám špatné zkušenosti při tvrdém propojení
v případě, pokud se značně lišily vnitřní odpory baterií
MJX F45, Walkera Tali H500, DJI P3A
pjottrhorvat
Kontaktovat uživatele:

#1219 Příspěvek od pjottrhorvat »

právě, že já s tím mám špatné zkušenosti při tvrdém propojení
v případě, pokud se značně lišily vnitřní odpory baterií[/quote]

Mohlo by to spôsobovať daný problém?.. Ako zmeriam vnútorný odpor? Teda aby som si to vedel porovnať medzi všetkými 4 aku čo mám doma
Dji Phantom 3 Advanced, Dji Phantom 4K, obe ovládané cez Lichi plus nejaké halové poletovadlá :)
Marek_Km

#1220 Příspěvek od Marek_Km »

DJIvison píše:právě, že já s tím mám špatné zkušenosti při tvrdém propojení
v případě, pokud se značně lišily vnitřní odpory baterií

Ideálně by se k tomu propojování měly používat společně koupené a zároveň společně nabíjené kusy. Já to zas až moc nehrotím, i když pravda spojoval jsem buď přibližně staré, nebo společně koupené aku.
texmur

#1221 Příspěvek od texmur »

to pjottrhorvat:
proboha proč si nekoupíš jeden nový acu pack - ideálně originál DJI - to zase taková investice není a řešíš nějaké spojování 2 roky starých baterií o které bylo bůhvíjak pečováno. vždyť na baterii visí celá tvoje investice do P1! A nebo ti Gardenroute radil koupit s vyšší kapacitou kde je potřeba upravit dvířka.
Promiň, ale mě to přijde jako když si koupíš ojetinu o které víš že má sjeté brzdy a zkoušíš kolik toho ještě ubrzdí než si rozbiješ hubu :!:
Phantom 4, ipad air2 cellular, tracker RF V16
pjottrhorvat
Kontaktovat uživatele:

#1222 Příspěvek od pjottrhorvat »

texmur píše:to pjottrhorvat:
proboha proč si nekoupíš jeden nový acu pack - ideálně originál DJI - to zase taková investice není a řešíš nějaké spojování 2 roky starých baterií o které bylo bůhvíjak pečováno. vždyť na baterii visí celá tvoje investice do P1! A nebo ti Gardenroute radil koupit s vyšší kapacitou kde je potřeba upravit dvířka.
Promiň, ale mě to přijde jako když si koupíš ojetinu o které víš že má sjeté brzdy a zkoušíš kolik toho ještě ubrzdí než si rozbiješ hubu :!:

Veď kľud preboha.. Nové akku som už objednal tak keď dôjdu uvidím či bola chyba v nich.. Len som sa snažil zistiť čo môže spôsobovať to že to má tak krátky letový čas a kde asi by mohla byt chyba okrem akku.. A už keď o to ide ze som kúpil "ojetinu" nie každemu padajú peniaze z neba. Ja som študent strednej školy a veskere investície do modelarstva si hradim sám, rodiča mi na to nedávajú žiadne peniaze takže je logické že keď som mal ponuku kúpiť to za 340euro so všetkým čo som k tomu dostal tak som to kúpil...
gardenroute

#1223 Příspěvek od gardenroute »

texmur píše:...vždyť na baterii visí celá tvoje investice do P1! A nebo ti Gardenroute radil koupit s vyšší kapacitou kde je potřeba upravit dvířka...
Netřeba, alespoň pro ty, o kterých jsem psal...
pjottrhorvat
Kontaktovat uživatele:

#1224 Příspěvek od pjottrhorvat »

A nejaké iné akku v podobnej kvalite ako tie dinogy? Na sk som ich akosi nenašiel. Teraz som objednal len šunty z HK ale rozhodne pôjdem do lepších bateriek...
gardenroute

#1225 Příspěvek od gardenroute »

pjottrhorvat píše:A nejaké iné akku v podobnej kvalite ako tie dinogy? Na sk som ich akosi nenašiel. Teraz som objednal len šunty z HK ale rozhodne pôjdem do lepších bateriek...
Kdyby jsi přečetl aspoň to základní, co jsem ti doporučil, věděl by jsi, že ty mnou doporucovane Dinogy 2800 se do EU nedovazi, a přivezl jsem je již 2x soukrome (i pro jine). Pokud budeš chtít, tak az se vrátím, dam Ti kontakt na Marka, který je prodává.
A na Lipo bych urcite nešetřil, to se obvykle vymstí...
pjottrhorvat
Kontaktovat uživatele:

#1226 Příspěvek od pjottrhorvat »

Práveže som čítal dosť pozorne všetko čo si písal.. A predávajú ich u vás v ČR http://www.rlmodely.cz/dinogy-lipol-3s/ ... i-phantom/ ale rad by som nejakú alternatívu ktorá je dostať aj u nás na sk.. Ak nič tak objednám tie z ČR aspoň 4 aby som zbytočne nepreplacal na postovnom ale to až v januári keď dôjde výplata.. Tým pádom uzavreté. Ďakujem všetkým za rady. Ať vám to lítá :)
Naposledy upravil(a) pjottrhorvat dne ned 28.12.2014 14:29, celkem upraveno 1 x.
gardenroute

#1227 Příspěvek od gardenroute »

pjottrhorvat píše:Práveže som čítal dosť pozorne všetko čo si písal.. A predávajú ich u vás v ČR http://www.rlmodely.cz/dinogy-lipol-3s/ ... i-phantom/ ale rad by som nejakú alternatívu ktorá je dostať aj u nás na sk.. Ak nič tak o jednom tie z ČR aspoň 4 aby som zbytočne nepreplacal na postovnom ale to až v januári keď dôjde výplata.. Tým pádom uzavreté. Ďakujem všetkým za rady. Ať vám to lítá :)
No vidíš, ještě nedávno nikdo v ČR je neprodával, a jestli mohu poradit, tak je vem, cena je velmi dobrá. Než jsem odjížděl do Asie, přivezl jsem 4 kousky, vyšly podstatne dráze :-( Jsou možná levnější než origo DJI2200 u nejmenovaného českého DJI dealera...
salamander

#1228 Příspěvek od salamander »

Pjottrhorvat : daj stroja na stôl zaťaž podvozok aby to nevzlietlo , nahoď pípak a pozeraj ktorý článok prudko klesne , nastav si to napr. na 3,5 Volta a začne to vrešťat .
Budeš vedieť ktorý článok je v ťahu .
Takto som to robil pred rokom a vyraďoval som baterky na P1, vadné išli na vetrone
V jednoduchosti je múdrosť :)
gardenroute

#1229 Příspěvek od gardenroute »

Nezbývá než s Antonem souhlasit, dobrá metoda...
texmur

#1230 Příspěvek od texmur »

když už jsme u těch jednoduchých metod - napadá vás jak nějak snadno zjistit dosah fpv vysílače aniž bych s tím musel cestovat kilometr daleko což je nepraktické? chci to abych mohl zkoušet jaký kanál si s jakou anténou nejlépe rozumí. Létat v těchto mrazech nějak daleko se mi už vůbec nechce
Phantom 4, ipad air2 cellular, tracker RF V16
Odpovědět

Zpět na „Coptery - DJI Phantom“