DJIvison píše:nevím, ale nejsem zastáncem spojování baterií paralelně
jak je vlastně máte spojené ? napřímo ?
Mám to spojene pomocou tohto http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... _1pc_.html
DJIvison píše:nevím, ale nejsem zastáncem spojování baterií paralelně
jak je vlastně máte spojené ? napřímo ?
gardenroute píše:Žádný problém s tim paralelním spojením, na péčkách se to používá takřka 2 roky zcela běžně
DJIvison píše:právě, že já s tím mám špatné zkušenosti při tvrdém propojení
v případě, pokud se značně lišily vnitřní odpory baterií
texmur píše:to pjottrhorvat:
proboha proč si nekoupíš jeden nový acu pack - ideálně originál DJI - to zase taková investice není a řešíš nějaké spojování 2 roky starých baterií o které bylo bůhvíjak pečováno. vždyť na baterii visí celá tvoje investice do P1! A nebo ti Gardenroute radil koupit s vyšší kapacitou kde je potřeba upravit dvířka.
Promiň, ale mě to přijde jako když si koupíš ojetinu o které víš že má sjeté brzdy a zkoušíš kolik toho ještě ubrzdí než si rozbiješ hubu
Netřeba, alespoň pro ty, o kterých jsem psal...texmur píše:...vždyť na baterii visí celá tvoje investice do P1! A nebo ti Gardenroute radil koupit s vyšší kapacitou kde je potřeba upravit dvířka...
Kdyby jsi přečetl aspoň to základní, co jsem ti doporučil, věděl by jsi, že ty mnou doporucovane Dinogy 2800 se do EU nedovazi, a přivezl jsem je již 2x soukrome (i pro jine). Pokud budeš chtít, tak az se vrátím, dam Ti kontakt na Marka, který je prodává.pjottrhorvat píše:A nejaké iné akku v podobnej kvalite ako tie dinogy? Na sk som ich akosi nenašiel. Teraz som objednal len šunty z HK ale rozhodne pôjdem do lepších bateriek...
No vidíš, ještě nedávno nikdo v ČR je neprodával, a jestli mohu poradit, tak je vem, cena je velmi dobrá. Než jsem odjížděl do Asie, přivezl jsem 4 kousky, vyšly podstatne drázepjottrhorvat píše:Práveže som čítal dosť pozorne všetko čo si písal.. A predávajú ich u vás v ČR http://www.rlmodely.cz/dinogy-lipol-3s/ ... i-phantom/ ale rad by som nejakú alternatívu ktorá je dostať aj u nás na sk.. Ak nič tak o jednom tie z ČR aspoň 4 aby som zbytočne nepreplacal na postovnom ale to až v januári keď dôjde výplata.. Tým pádom uzavreté. Ďakujem všetkým za rady. Ať vám to lítá