Zdravím pánové. Tak jsem pročetl konečně celé vlákno. Dalo zabrat

. Bohužel i tak se musím zeptat, protože odpověď na otázku jsem nenašel. Nejedná se mi sice o FPV, ale týká se to samotné kamerky. Dostal jsem ji k Vánocům jako dárek. Dlouho jsem o ni četl a cena vs kvalita u mě jasně vítězila. Nicméně těšil jsem se že ji napojím na telefon a budu moct nahrávat videa přímo do telefonu a ještě je streamovaně online vidět na display. Bohužel mě pár věcí zarazilo a teď nevím, jestli to jsou chyby jen u mě, nebo jestli je to "normální stav", protože na softwaru se stále dělá.
Tak zaprvé obraz se ukládá v omezené kvalitě a to 1280x768 (30fps) - to bych ještě pochopil, asi tam není taková propustnost, nicméně při liveview se obraz zobrazuje cca 15fps a to už jde poznat. Nicméně na kartu do telefonu se ukládá jako 30fps, tzn že při přehrání se spustí zrychleně. Nechápu to, ale dost mě to štve.
Další věc, jestli jde vypnout nějak ta hláška na telefonu že nahrává, protože jsem vážně nečekal, že se uprostřed displaye velkým kravským nápisem ukáže "RECORDING", které bude blikat.
Dále...jelikož a protože se mi to ukládá tak jak ukládá, přemýšlel jsem neukládat a nezobrazovat to na telefonu, ale na nějakém monitoru, stejně jako to máte při FPV létání, akorát místo bezdrátového přenosu obrazu bych měl drátový. Jde mi o co nejnižší latenci. Díky za odpovědi.