Phantom všeho druhu - pokec
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
- gardenroute
Re: Phantom všeho druhu - pokec
Ještě bych Daga pro jistotu doplnil, vemte i nealko, a v BarBarce nebude kuchař (ale kuchyň ano), takže i různé vánoční laskominy jsou vítány 
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
známe nějaký seznam kdo dojede?
F306 Phantom 2 s H3-3D, FPV 5,8 GHz 400 mW, 7" monitor diverz., iOSD mini, MarcoPolo, Waterbuoy
- gardenroute
Známe
Když tak SZ. Doufáme, že se rovněž ukážeš 
Tak počasí je sice super ale lítat od 13 ke kyvadlu nejdu protože nestíhám. V Bárce budu už od 14, tak kdo přijede dřív může pomoct s úklidem
Hoši, moc se omlouvám,ale nedávám to, nedojedu 
F306 Phantom 2 s H3-3D, FPV 5,8 GHz 400 mW, 7" monitor diverz., iOSD mini, MarcoPolo, Waterbuoy
- gardenroute
Když jsi přebral noc předtím, mohla Tě dovézt manželka, ne, Ty ochmelko ?hravec píše:Hoši, moc se omlouvám,ale nedávám to, nedojedu :|
Jinak to bylo moc dobré, až zpracuji fotky (které dělala opět má drahá), hodím sem link...
gardenroute píše:Když jsi přebral noc předtím, mohla Tě dovézt manželka, ne, Ty ochmelko ?
Jinak to bylo moc dobré, až zpracuji fotky (které dělala opět má drahá), hodím sem link...
Ale já jsem nepřebral, ale sel jsem spát v pět ráno a moja nás všechny považuje za blázny a hlavně se stydí za moje antény u FPV... Když si voláme s Tomem, tak raději odchází, aby si nemusela myslet ze jsme opravdoví blázni... Nejvíc roste z neustálého přísunu balíčků z Činy... Ale priste se urcite uvidíme, no ono je to z Brna trochu z ruky do Práglu...
- gardenroute
Ale no tak, mas to jen o 50 km dale nez ja, a cele po "nove" autobahn...hravec píše:... Ale priste se urcite uvidíme, no ono je to z Brna trochu z ruky do Práglu...
gardenroute píše:Ale no tak, mas to jen o 50 km dale nez ja, a cele po "nove" autobahn...
to je pravda, ale ty máš chápající ženu
- gardenroute
Kdyby jsi jí vzal sebou, byla tam spousta jiných zajímavých ženských, se kterými by si jistě měla co pověděthravec píše:...to je pravda, ale ty máš chápající ženu...
to moja spíš umí super vařit a je to na mě i vidět....
Re: DJI - F305, F306, F308 Phantom 2
... vidím, že nie malá časť ľudí zdieľa môj názor na prehľadnosť tohto fóra a múdrych rád na ktoré odkazujete kde to majú hľadať a kde to bolo preberané... ako vyššie spomenuté príslovie"hľadať ako ihlu v kope sena" a pomedzi to čítať nezaujímavé dristy, ktoré NIKOHO nezaujímajú a sa mi zdá, že pre také dristy existuje vlákno"pokec" ktoré sa nachádza v inej sekcii... viewtopic.php?f=111&t=67752&start=75 Pekné sviatky prajem 
Naposledy upravil(a) DominikVF dne ned 21.12.2014 9:38, celkem upraveno 2 x.
-
salamander
Zmazať......moderátor Jirka
- gardenroute
Pánové, zdravím z dalekeho Koh Changu a celkem čumim jakými 'zemanovinami' se zde zabýváte, zejména ti nekteri nové příchozí. Zvláště Ty Dominiku, kterému vždy dopřávam osobní pozornosti i v SZ. Vězte, že jsme si tim prošli všichni, studovali to ve většině ještě v English na RCG, takže zde to máte dost ulehčené.
Pro informované, Ptaak úletl takřka 9.000 km, nebojte takovou dobrou baterku nemam
, po cestě pomohly větší ptáci B777 a A380. Zadne zásadní problémy po cestě, jen ještě v Praze ho chtěli bezpečáci vyndat, a z jednoho se vyklubal fanda, kterému ještě jednou děkuji, pokud to sem někdy chodí číst. Okamžitě ještě na skeneru věděli o co se jedná
. Takže s výjimkou skoro nouzove evakuace z A380 v BKK a dalších 'radosti' celkem pohoda, doufám, že brzy zaletam a něco exotického natocim.
Pro informované, Ptaak úletl takřka 9.000 km, nebojte takovou dobrou baterku nemam
- gardenroute
Kufry a létání v exotice
Pro nezasvěcené se tady kufry a batohy řešili již mnohokrát, kdo často přepravuje, potřebuje pevné, spolehlivé a uzavřené transportní řešení. Nicméně není špatné mit k tomu sebou na cestě nějaké lehké řešení, s kufrem se třeba dost nadřu, např. teď v tropech, viz dále...
Dnes jsem poprvé s Ptaakem na Koh Changu létal, byli jsme rychlým člunem na celodenním tripu se šnorchlováním na jižních ostrovech, a vzal jsem Phantoma sebou pro nějaké atraktivní záběry.
První problém nastal večer před plavbou, kdy jsem při kompletní kalibraci (vzal jsem si poučení z předchozích afrických potíží s náklonem horizontu po dlouhé přepravě na druhý konec světa ) málem uvařil Zenmuse - testoval jsem totiž ten nový rychloupínák pro GoPro (ze Shapeways), půjčený od Daga, a než jsem přišel na to, že bude jen pro 3D verzi, a ne můj 2D gimbal, motor pro náklon se pěkně rozehřál
Nedovolil totiž sklopení gimbalu do zcela vodorovné polohy.
Chtěl jsem ho použít pro rychlé přehazování kamery z Ptaaka na GoPole pro potápění - šnorchlování.
Další obvyklý stres přišel potom z létání nad oceánem u pustého ostrůvku v extrémně silném větru, což už se začíná nějak opakovat... Ale ten pohled zhora byl doslova boží. WB jsem nepoužíval, do slané vody to stejně nemá smysl...
Tečku za dnešním létáním byl jeden nepříjemný a neočekávaný FailSafe, kdy mě z celkem neznámých důvodů vysadilo řízení při letu podél pláže našeho resortu (už na velkém ostrově ) asi na vzdálenosti jen kolem 500 metrů, kdy FPV jelo stále jako víno, a Ptaak byl najednou mimo kontrolu, a zahájil GoHome návrat nad oceánem a vysokými pobřežními kokosovými palmami. Po chvilce opět OK, dalo se opět převzít řízení, ale pokud by F.S. bylo konfigurováno jen na okamžité přistání, bylo by asi po Ptaakovi
Mám silné podezření na 'mraky' různých WiFi sítí v resortech, je dost možné, že došlo k nějakému zahlcení Rx. Blízko byla taky nějaká místní telekomunikační věž.
Takže zatim 4 lety, snad z toho po návratu něco postříhám.
Mějte se a přeji Veselé Vánoce!
Dnes jsem poprvé s Ptaakem na Koh Changu létal, byli jsme rychlým člunem na celodenním tripu se šnorchlováním na jižních ostrovech, a vzal jsem Phantoma sebou pro nějaké atraktivní záběry.
První problém nastal večer před plavbou, kdy jsem při kompletní kalibraci (vzal jsem si poučení z předchozích afrických potíží s náklonem horizontu po dlouhé přepravě na druhý konec světa ) málem uvařil Zenmuse - testoval jsem totiž ten nový rychloupínák pro GoPro (ze Shapeways), půjčený od Daga, a než jsem přišel na to, že bude jen pro 3D verzi, a ne můj 2D gimbal, motor pro náklon se pěkně rozehřál
Chtěl jsem ho použít pro rychlé přehazování kamery z Ptaaka na GoPole pro potápění - šnorchlování.
Další obvyklý stres přišel potom z létání nad oceánem u pustého ostrůvku v extrémně silném větru, což už se začíná nějak opakovat... Ale ten pohled zhora byl doslova boží. WB jsem nepoužíval, do slané vody to stejně nemá smysl...
Tečku za dnešním létáním byl jeden nepříjemný a neočekávaný FailSafe, kdy mě z celkem neznámých důvodů vysadilo řízení při letu podél pláže našeho resortu (už na velkém ostrově ) asi na vzdálenosti jen kolem 500 metrů, kdy FPV jelo stále jako víno, a Ptaak byl najednou mimo kontrolu, a zahájil GoHome návrat nad oceánem a vysokými pobřežními kokosovými palmami. Po chvilce opět OK, dalo se opět převzít řízení, ale pokud by F.S. bylo konfigurováno jen na okamžité přistání, bylo by asi po Ptaakovi
Takže zatim 4 lety, snad z toho po návratu něco postříhám.
Mějte se a přeji Veselé Vánoce!
Naposledy upravil(a) gardenroute dne stř 24.12.2014 6:56, celkem upraveno 3 x.