miťo píše:...Jinak moje baterie v Mobiusu bere za své, patrně provozem v autě dostává pěknou čočku...
Pokud nahráváš v autě "stále", není lepší použít napájení z auta a kondenzátor místo baterky?
miťo píše:...Jinak moje baterie v Mobiusu bere za své, patrně provozem v autě dostává pěknou čočku...
Virtual píše:Pokud nahráváš v autě "stále", není lepší použít napájení z auta a kondenzátor místo baterky?
Asek píše:Měl jsem kondík místo baterky, ale byl problém se spouštěním. Nastaveno jsem to měl na autostart při připojení napájení. Napájel jsem to přes stabilizátor 5V drátem, který byl napájený po zapnutí zapalování, ale při startování se vypínal. Takže při zapnutí zapalování se kamera zapnula, při startování se zase vypnula a tím rychlým střídáním se asi dostala do nějakého stavu, ve kterém se při opětovném napájení po nastartování už nezapnula - tak v 50% případů. Po vrácení baterky není problém. Vím, že ten napájecí drát by měl mít napětí i při startování, ale na pojistkách jsem ho nenašel a palubka se mi rozebírat nechtěla. Tak bacha na to.
Zajímavá zkušenost, asi záleží i na elektrice auta. Mně se v autě např. vypíná při startování originální rádio (asi by to dělalo to co tobě) a všechny okruhy by měly mít ochranu vybití baterky, jen originální zásuvka na střed. panelu ne...Asek píše:Měl jsem kondík místo baterky, ale byl problém se spouštěním...
Já zvažoval pořízení druhého kousku hlavně kvůli nabíjení a "čisté", nenápadné instalaci pro každodenní použití, nakonec jsem jen vyzkoušel natáčení na baterku (obraz za ty peníze moc pěknej) a už v autě moc nenatáčím...miťo píše:To bych to musel na létání přendavat a to se mi fakt nechce...
Honzzzinek88 píše:Kámoš mi teď poslal odkaz na mobius na ebay za pouhých 555 kč úplně nový. Hodně se jich už prodalo. Tak jsem jednu koupil taťkovi a kámoš taky pro sebe. Tak doufejme že nám nepřijdou jenom suché zipy... : - )
miťo píše:Na letadle to maká v pohodě:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AoeFFwg8VTY[/youtube]