Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Tohle téma je teda úplně mimo modelařinu, ale dohadoval jsem se s kolegou modelářem, tak snad trošku . Poprosím všechny, zejména dříve narozené, aby sem napsali příchutě tvarohového krému pro děcka TERMIX, které si pamatují. Hledám jednu příchuť, ale nenapíši jakou, abych někoho neovlivnil. Moderátoři to stejně brzy smažou...
Ikdyž nejsem starší datum podle tvého gusta tak termix byl pouze kakaový, kávovy, jahodový a vanilkový Později byl pistáciový a dnes sou i z piškoltama a banánem
K me radosti jsem pred casem znovu objevil kavovou prichut, ale je trosku jina, nez kdysi. Driv v ni byla videt "namleta kava" Zato dnes je to jednobarevna hmota. Citron si vybavuji matne. Jsem zvedav, co tazateli chybi:-)
Chybama se člověk učí..hmm asi jsem jeden z nejvzdělanějších lidí...