prochel píše:jo ty baterky nejsou špatný kor za ta prašule jen dost rychle vadnou v druhý polovině letu, a co akro vrtule budeš nasazovat a zkoušet 3D?
Až se s tím trochu rozlítám, tak asi jo
prochel píše:jo ty baterky nejsou špatný kor za ta prašule jen dost rychle vadnou v druhý polovině letu, a co akro vrtule budeš nasazovat a zkoušet 3D?
ten adaptér u toho neni ale domluv se tam kde to budeš kupovat at ti ten soft přehrajou trvá to ani ne minutu a hlavně potřebuješ k tomu ty vrtulexxkarlosxx píše:Radku musel jsi si k tomu koupit ten adaptér na přehrání softwaru nebo v nových kusech už je ten soft pro 3D automaticky? Přemýšlel jsem o 180tce vrťasu a když vidím tohle,tak teď nevím co chci.
letový čas na akro režim a ve větru 3min a na 3D jsem sundal i podvozek abych ho zbytečně neurazil [album]4616[/album]tak takle jsem dopat když sem chtěl nahrát videjko ve 3D [album]4617[/album]RadekCe píše:Letový čas tak 5min (s 3.8V/čl. po dolítání) ... později ještě upřesním, kolik dobiju?
čekej návod nepotřebuješ nastav si rádio podle EN návodu jen jestli máš DX6i tak musíš ještě nastavit v subtrim TROTL +15(to v návodu není) jinak motory neroztočíšxxkarlosxx píše:Tak je doma. Vánoce jsou tady...Jen mě tak nějak zapomněli dát český manuál do baleníHalt si stáhnu EN...
Ten nový soft už řeší ovládání jako na vrťas? To je super,aspoň nezbořím 450jdu..
xxkarlosxx píše:Tak je doma. Vánoce jsou tady...Jen mě tak nějak zapomněli dát český manuál do baleníHalt si stáhnu EN...
Ten nový soft už řeší ovládání jako na vrťas? To je super,aspoň nezbořím 450jdu..
stím klesáním a dát knipl do záporu není žádná sranda taky se ti může stát že budeš hned orat je to takovej mazec hodím sem videjko jak se přepínaj otáčky motorů na stoleRadekCe píše:A další výhodu vidím v tom (pokud to tak funguje a dobře jsem to pochopil), že pokud budu chtít prudce klesat v "normální poloze", tak plynem do záporu to můžu tlačit rychle dolů (i proti větru) a nebude to jen "padat" s minimálními otáčkami pro stabilizaci modelu, jako je to u těch normálních režimů před upgradem?
no vidíš a já jí mám už od června a každej se mi divil proč sem si to pořídil a že je to moc drahý atd ....xxkarlosxx píše:Mě kabel a 3D vrtulky dorazí zítra.. Taky od Astry.. Dnes jsem pořídil baterky od Hořejšího a mám jich už 6..Nechal jsem se zlanařit od Radka a nelituji.. Je to bomba...3D to posune ještě výš... Původně jsem měl v merku 180ku vrťas,ale když mám 130X tak je to zbytečný.....
Ještě jsem viděl FPV a to je taky mazec..Závod lesem... U HK mají celkem dobré brýle i s kamerou...No časem taky bude..
ty jo to sem netušil že ho dělaj no jo neni tolik času brouzdat po netu jdu ho objednat tam pude i líp řidělat FPV no hlavně se pak musím vyhnout plotu roztřelit ten karbon to už bude boletxxkarlosxx píše:3x rám? Tak to už jsi mohl mít ten pevnější od Racon...![]()
http://www.rakonheli.com/cnc-advanced-upgrade-kit-02-blade-200-qx.html?color=3