Jaký akrobat do 1m

Taky vás už nebaví jen tak poletovat? Zkuste létat akrobacii nebo si o tom aspoň tady povídat.
Zpráva
Autor
LukeKluke

Re: Jaký akrobat do 1m

#61 Příspěvek od LukeKluke »

No samozrejme muzes jeste zkusit Precission Aerobatics.. v 1,5 metru tam maji hnedle par kousku. Osobne jsem mel Extru MX a ted mam jejich Katanu MX.. nemam s cim srovnavat, ale litaji obe super..
Bohuzel cesky zastupce PAmodels je posledni dobou(uz tak rok) totalne nekomunikativni :(( Hodne spatny..
MC-20, T-rex450, VariantIII, RCF - CrackPittsMini CrackPitts SU29 Depron Extra300L, PA - KatanaMX
allas
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od allas »

Také děkuji za tip. Jen tak pro zajímavost, zrovna teď, než jsem šel na rcmanii, tak jsem byl na jejich stránkách a objednal jsem si nějaké vrtule, tak jsem zvědav jak to dopadne. Letadla tedy mají hodně lehká i hezká. ale tedy jestli nekomunikují....díky za upozornění :D
Kamikaze591

#63 Příspěvek od Kamikaze591 »

Zdravím, potřeboval bych radu. Vybírám nástupce bixlera. Chci nějakého akrobata. Padly mi to oka 2 letadla a to scout arf http://www.peckamodel.cz/produkt/rc-mod ... -esc-serva a edge 540 http://www.peckamodel.cz/produkt/rc-mod ... ay-version Na první straně jsem ale moc chvály na edge nepřečetl. Díval jsem se i na rc-factory. Každopádně dát 2600kč za výřezy epp a 2800kč za výbavu mi přijde dost. Ten edge se dá koupit i za 3900 kč. Opravdu je RC-Factory takový rozdíl?
ludicek
Kontaktovat uživatele:

#64 Příspěvek od ludicek »

O malých plackoletoch je tu vláken dosť, takže treba preštudovať, zbytočne tu kladieš otázku, ktorá bola x krát zodpovedaná.
Odpovědět

Zpět na „Akrobacie a 3D létání“