sobi píše:tak ako je Mobuis urobený, tak nie - treba použiť externý modul s mikrofónom, prípadne použiť interný mikrofón, ktorý má väčšina Boscam vysielačov
A proč mají všechny AV-out kabely pro Möbia vyvedeno video i audio?
sobi píše:tak ako je Mobuis urobený, tak nie - treba použiť externý modul s mikrofónom, prípadne použiť interný mikrofón, ktorý má väčšina Boscam vysielačov
kroxigor píše:Díky za identifikaci problému.
Já to kupoval u Revotech.cz. Před pár měsíci jsem jim psal co to dělá, měl jsem od nich 2 Mobiusy (normal a Wide) samozřejmě mi odpověděli, že na baterku je půlroční záruka ať si trhnu berlou.
Protože normal mi to nedělal a dělá to jen Wide. Mobius normal už nenmám skončil po pádu modelu někde v lese, model jsem bez poškození našel Mobius ne.
Hold v tomhle se místní obchodníci mají od číňanů ještě co učit...
... rozkaz zní jasně vykašlat se na místní prodejce a sehnat baterku v číně.
Ať si místní prodejci i s celou EU trhnou eurem!
ST píše:Nejspíš se Ti to třepe díky měkkým bumperům. Sežeň si tvrdší, mělo by to být OK. Ale pokud nemáš ideálně vyvážené vrtule , zase se Ti budou víc přenášet vibrace od motorů. Nebo ještě se to otvorů těch bumperů cpou protihlukové vložky do uší .
Janmodell píše:.... co nejblíže ke středu, protože tam jsou vibrace nejmenší.
miťo píše:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aeRhBmIaQEk[/youtube]
sobi píše:Gopro studio vie spracovať aj video z Mobiusa, len ho musíš predspracovať ich kodekom