Aha, takže pokud to dobře chápu, nemůžu chtít od jednoho větroně vše. Buď chci létat termiku, nebo si pořídím brus, kterej se při nějakém tom lopasu nepřepůlí, je to tak? Filipa 600 si nechám na klidné rekreační polétání a případně termiku. Na Silvestra mně ulítnul EGE a vrátil se mně v rozkladu, takže mně prostě chybí větroň v baráku. Jako bývalý paraglidista mám k termickému létání nostalgický vztah, takže to mě snad uspokojí. Do budoucna budu počítat s tím, že na ostřejší polítání nebudu "dělit" Filipa na dva kusy

a pořídím si něco pevnějšího. Už jsem na to koukal a velmi se mně líbí Ariane, ta Proxima II, nebo Linx-E, ale to se může ještě do budoucna změnit zkušenostma.
To Abu: Čéče s tím místem v autě...Docela dobře jsi mě nadopoval. Já se většího éra bál, ale po tvých větách už se fakt nebojím. Při troše snahy to opravdu asi půjde.

Díky.
To m2: To marketingové slovní spojení z WEBu jsem opravdu jak píšu výše, opsal od Pelikána. Zajímalo mě, co si pod tím mám představit.Ta Proxima II je taky na seznamu, také se mně velmi líbí. Dík za odkaz na Genesist, už mám jasno.
Závěr: Doposud jsem měl smíšené pocity, asi jako když se vaše vlastní tchýně zabije ve vašem vlastním autě

Teď už mám pánové jasno. Filipa si nechám na klidné termické polítání, když už mám EGEho na hadry a do baráku půjde další větroň, tentokrát asi nějakej ostřejší kompozit. Pak že ta šrajtofle nezhubne. Děkuji všem za pomoc s "čistou hlavou".Díky.