Přestaňte s tím šaškováním
Nenapadlo vás, že si buď to udělal z nás někdo srandu a nebo sama Jana to napsala schválně a sama chtěla vidět, jak se začneme bránit a kolika argumenty začneme buď podlézat a nebo si vymýšlet aby chudinky naše protějšky náhodou netrpěly? Teď to tady potají sleduje a chichotá se sama někde v koutku.

Naposledy upravil(a) rohe dne pát 07.03.2008 21:59, celkem upraveno 1 x.
Já bych se přikláněl k názoru od Roha! I když, pokud to napsala ženská, tak proč nereaguje na tyto podměty a tvrdě si nestojí za tím "ŽE ONA JE V PRÁVU A ONA JE TEN CHUDÁK U NICH V RODINĚ". Hodila - hodil to tu na plac a vy blbouni se z toho zvencněte. Takže já si myslím že to je s tím pohlavím 50:50. Jinak je to opravdu o kompromisech a ústupcích. Ale na oboch stranách! Nejde to řešit "Ty modelaříš, tak pravidelně ve středu máš žehlení, vaření večeře a večer se mi budeš věnovat!" Oba si musí domluvit co a jak. Chceš koukat na seriál, neva já se jdu mrknout Mánii. Je to náš koníček a tak to musí brát. Co by za to dali manželky pijáků, gemblerů a nebo nevěrníků kdyby místo toho modelařili. Já jdu do dílny se slovy "jdu tam na hoďku dvě a kdyby něco tak mě prozvoň". A není co řešit. Doma se normální práci nevyhýbám a tak to i ona ocení a sama mě nabádá "Je venku hezky, nepůjdeš lítal?". 
semir píše:Pezza píše:Kluci, náhodou, já si nemůžu stěžovat. Dokonce jsem dostal od manželky model v rozsypu a dokonce ho i sama objednala. Navíc se mnou jezdí lítat a chtěla by se to naučit taky, samozřejmě i svišti jezdí s náma. Vyjímečně jedu někam lítat sám
tak toto by chcel asi kazdy
Já teda NE! Stálo by mě to ještě víc než do teď.
s modelařinou jako takovou jsem začal v dětství, o tom věděla, že stavím kyty, ale s rc jsem začal teprve nedávno a to už jsme byly nějakou dobu spolu a kupodivu tenkrát nic nenamítala. V klidu jsme si sedly, podebatovaly a nakonec nic nenamítala. Jen chtěla, aby sem tam mohla jet se mnou a nakonec jezdí se mnou skoro pořád
.