Alonso68 píše:Objednával jsem v holandském skladu kromě jiných položek i serva HKSCM-5. Vše bylo skladem, zaplatil jsem přes PayPal. Druhý den mail, že serva nejsou a jestli chci poslat zbytek, zrušit objednávku nebo čekat na naskladnění. Zvolit jsem první možnost, částka za serva se objevila jako kredit. Problém ale je, že ta serva jsou normálně stále jakoby na skladě, můžu přidat do dalšího košíku. Stalo se to už někomu?
Není to zdaleka první a určitě ani poslední případ kdy se zejména v EU skladu stalo něco podobného. Občas se to stává jelikož mají tu a tam rozdíly ve skutečných fyzických zásobách oproti stavu uvedenému v eshopu. I když to při realizaci objednávky v EU skladu zjistí tak někdy trvá i delší dobu třeba i několik týdnů než se to opraví v eshopu. Takže to co je uvedeno skladem v eshopu nemusí být zdaleka vždy skutečně fyzicky skladem. Pokud chceš tak si ty serva objednej znovu ovšem v samostatné objednávce s tím, že si na ně pak individuálně počkáš a nebudou ti blokovat doručení žádné jiné položky.