Graupner MZ-24 (PRO) HOTT
Re: Gr-SJ MZ-24 HOTT
Mě to programování nijak nelogické nepřipadá a přesně jak píše janva9, i ten postup úkonů, nehledě na to, že pak není problém parametry, křivky, nebo přiřazení dodatečně měnit. Tak jak si to ty představuješ, bys musel po změně přepínače asi vše nastavovat znova. Pokud přecházíš z jiného rádia, je to jen otázka času, než si zvykneš na jinou filozofii programování. Jinak já sice brýle na blízko používám, ale pohyb v menu mi problémy nedělá. Naopak mi nijak moc nevyhovuje listování na dotykáči (třeba i na tabletu). To je ale věc osobního pocitu. Mě šlo spíš o to, že třeba MC-24 nemá stejné možnosti funkcí, jako srovnatelné MX-20, nebo MC-20, což bych předpokládal.
Edit: Teď jsem si všim, že jsi měl MX16(s). Já jí měl před MC-20 HoTT taky a ta filozofie programování je podle mě úplně stejná, jen přibyly další možnosti a k tomu ještě telemetrie. Proto mi přechod nedělal žádné velké problémy.
Edit: Teď jsem si všim, že jsi měl MX16(s). Já jí měl před MC-20 HoTT taky a ta filozofie programování je podle mě úplně stejná, jen přibyly další možnosti a k tomu ještě telemetrie. Proto mi přechod nedělal žádné velké problémy.
Lark píše:Mě to programování nijak nelogické nepřipadá a přesně jak píše janva9, i ten postup úkonů, nehledě na to, že pak není problém parametry, křivky, nebo přiřazení dodatečně měnit. Tak jak si to ty představuješ, bys musel po změně přepínače asi vše nastavovat znova. Pokud přecházíš z jiného rádia, je to jen otázka času, než si zvykneš na jinou filozofii programování. Jinak já sice brýle na blízko používám, ale pohyb v menu mi problémy nedělá. Naopak mi nijak moc nevyhovuje listování na dotykáči (třeba i na tabletu). To je ale věc osobního pocitu. Mě šlo spíš o to, že třeba MC-24 nemá stejné možnosti funkcí, jako srovnatelné MX-20, nebo MC-20, což bych předpokládal.
Můj problém je v tom, že jsem od toho sw čekal víc, něco nového, nejen zkopírování zaběhnutých principů (samozřejmě léty osvědčených) a napasovaných na barevný a dotykový display, jen doufám, že nejsem sám, kdo to tak vidí a že sw se bude vyvíjet (ale jak již bylo řečeno tak to s nejvyšší pravděpodobností bude pro dražší tx ).
Jinak, všiml jsem si že v bazaru je hodně MZetek.
KMX, Edge RCF, Veloxity, MC, DF
DS-14
DS-14
Nijak to nesleduju, takže jestli se jich někdo zbavuje nemůžu posoudit, ani důvody. Jinak jsem se díval do manuálu k MZ-24 a mám dojem, že při nastavování nějakých hodnot, nebo čtení položek, bych měl na MZ stejný problém, jako na MC a musel bych si ty brýle stejně nasadit. 
Lark píše:Nijak to nesleduju, takže jestli se jich někdo zbavuje nemůžu posoudit, ani důvody. Jinak jsem se díval do manuálu k MZ-24 a mám dojem, že při nastavování nějakých hodnot, nebo čtení položek, bych měl na MZ stejný problém, jako na MC a musel bych si ty brýle stejně nasadit.
Na ten dotykáč se zvyká rychle (brýle si na to beru
Naposledy upravil(a) semi dne úte 18.11.2014 21:32, celkem upraveno 1 x.
DS-14
DS-14
No jako nevím co bys od toho softu chtěl... Má to primárně spolehlivě řídit model, si tak myslím...
Prodej (mi) to za půlku a kup si Taranise s kupou přijímačů, vyžiješ se v programování dosytosti

Prodej (mi) to za půlku a kup si Taranise s kupou přijímačů, vyžiješ se v programování dosytosti
jyrry.webnode.cz
jyrry píše:No jako nevím co bys od toho softu chtěl... Má to primárně spolehlivě řídit model, si tak myslím...
Prodej (mi) to za půlku a kup si Taranise s kupou přijímačů, vyžiješ se v programování dosytosti![]()
A to jsem taky zvažoval
http://inzerce.modelbazar.cz/inzerat/604700/upravit/
DS-14
DS-14
Neboj, zvykneš si a myslím, že budeš spokojenej. 
to prodáváš ty ?
jaké máte reálné zkušenosti s variem ... nějak mne ukončení kariery lítání nedává spát a tak nějak pokukuju právě po graupneru vs futaba 14
jaké máte reálné zkušenosti s variem ... nějak mne ukončení kariery lítání nedává spát a tak nějak pokukuju právě po graupneru vs futaba 14
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
S variem jsem celkem spokojený. Takhle nějak to funguje.
http://www.youtube.com/watch?v=UyskxAbD9R0
http://www.youtube.com/watch?v=UyskxAbD9R0
Ground Penetration Tester
Milan Nes píše:to prodáváš ty ?
Ne já, to byl jen příklad, že se často prodává na ModelBazaru.
Mám GPS/Vario, vario funguje, ale GPS hlásí vzdálenost např. 150m po zapnutí. Když se to znovu vypne a zapne tak vzdálenost je už 0, ale ne vždy. Dál jsem už po přesnosti GPS nepátral a nevyužívám ho.
DS-14
DS-14
semi píše:...
Ne já, to byl jen příklad, že se často prodává na ModelBazaru.
....
nevím jak z jediného aktuálního inzerátu na Mz24 usoudíš že se často prodává...
Navíc ten chlapec toho tam prodává víc a vše nové nepoužité - není to poněkd... specifické?
Tak už to prodej a nežer se, kup něco jiného.
jyrry.webnode.cz
jyrry píše:nevím jak z jediného aktuálního inzerátu na Mz24 usoudíš že se často prodává...
Navíc ten chlapec toho tam prodává víc a vše nové nepoužité - není to poněkd... specifické?
Tak už to prodej a nežer se, kup něco jiného.
Už jsem jich tam viděl víc, ale to nic neznamená, to máš pravdu.
Koupil bych něco jiného, ale v rozumné cen. relaci není co, až na ten Taranis, pravda
DS-14
DS-14
Být tebou, tak se naučim programovat tu MZku
. Když to zvládnou Američani, tak ty taky.
Udělej si z lepenky placaté éro, nandej tam serva a přijímač a zkoušej.
Ground Penetration Tester
Já si to včetně návodu nosil i na hajzlík, abych neztácel nit a čas 
jyrry.webnode.cz
V podstatě, kdybych měl znovu volit tak bych musel volit stejně. Používám i telemetrické regly a jak si člověk zvykne na výhody, které to poskytuje, tak je těžké jít zpátky nebo do jiného. Je tu pár věcí, které .. , ale to už jsem tu psal.
DS-14
DS-14