Graupner MZ-24 (PRO) HOTT
Re: Gr-SJ MZ-24 HOTT
Dík za upozornění! Jestli jsem to dobře pochopil, tak jediná chyba je taková, že při resetu paměti se nesmaže i název modelu v nabídce. Tak s tím budu počítat v provozu, dokud to neopraví. 
Ground Penetration Tester
Tak už je to opravené 
Udělali nějakou opravu i v aktualizaci FW Upgrade Studio v4.0 na verzi 4.3. Pořád mi to nešlo nainstalovat (W7 64b). Startoval jsem to jako admin i s vypnutým antivirákem a firewallem. Dnes už se nainstalovala 4.3 (instalovalo se 5 modulů), ale přesto na konci vyskočila chybová hláška. Studio naběhne jako v4.3 ale pravděpodobně v něm něco chybí.
Zatím mi pořád stačí 3.7, tak to asi nebudu řešit. 
jyrry.webnode.cz
Přesně tak 
Mě se vůbec nepodařilo Upgrade Studio (na Win7-64bit) anglickou verzi ze 4 na 4.3 upgradovat. Přestože jsem měl vypnutý firewall i komplet antivirový program a spustil jsem to jako administrátor, tak výsledkem je neúspěch v této podobě:

Byl jste na tom někdo jako já a podařilo se vám to nějak přeprat?

Byl jste na tom někdo jako já a podařilo se vám to nějak přeprat?
Cellpro10, C60, iCharger106b; Graupner MZ-24 Hott; Jeti DS-16
www.letadelka.com
www.letadelka.com
Tak mi to dřív taky končilo. Po zprávě frontiera jsem to dnes zkusil a proběhlo to jak jsem už psal. Ta v.4.0 se dá ale normálně používat i bez aktualizace. Stačí když při spouštění stopneš (Cancel) vyhledávání aktualizace.
Edit: Tak jsem znova spouštěl tu v.4.3 a stejně někdy při vyhledávání aktualizace požaduje povolení průchodu Firewallem. Sice už ta 4.3 funguje, ale takový programy, který se mi šťouraj v bedně, přímo nesnáším. Takže jak jsem psal dál se tím zabývat nebudu a zůstanu u v.3.7. Stejně si nejradši stahuju aktualizace FW ručně, abych je měl na disku a moh se kdykoli vrátit ke starší verzi.
Edit: Tak jsem znova spouštěl tu v.4.3 a stejně někdy při vyhledávání aktualizace požaduje povolení průchodu Firewallem. Sice už ta 4.3 funguje, ale takový programy, který se mi šťouraj v bedně, přímo nesnáším. Takže jak jsem psal dál se tím zabývat nebudu a zůstanu u v.3.7. Stejně si nejradši stahuju aktualizace FW ručně, abych je měl na disku a moh se kdykoli vrátit ke starší verzi.
Podle příspěvků na RCGroups má stejný problém s V4 více lidí po světě. Graupner USA doporučuje smazat V4 z počítače, ten restartovat a stáhnout znovu V4 a ta se po rozbalení a prvním spuštění sama updatuje na V4.3 . ( Osobně bych ale nemazal složku FTP_Download.)
U mne to mělo podobný průběh, jen s tím rozdílem, že jsem původní německou V4 nemazal ale stáhl anglickou a ta už se updatovala sama.
Tak už jsem MZku updatoval na 1.024, abych na to nemusel myslet.
U mne to mělo podobný průběh, jen s tím rozdílem, že jsem původní německou V4 nemazal ale stáhl anglickou a ta už se updatovala sama.
Tak už jsem MZku updatoval na 1.024, abych na to nemusel myslet.
Naposledy upravil(a) janva9 dne stř 12.11.2014 21:58, celkem upraveno 1 x.
Lark píše:...... Stejně si nejradši stahuju aktualizace FW ručně, abych je měl na disku a moh se kdykoli vrátit ke starší verzi.
Všechny updaty stažené automaticky se ukládají do složky FTP_dovnload. Já si tam ukládal i ty, co jsem stahoval ručně.
Já jsem nakopíroval novou 4.0 do jiné složky, takže teď mám tři samostatné složky různých verzí (v.3.7, starou v.4.0 a novou v.4.3), a pokud vím tak se FW UpdateStudio neinstaluje, jenom se spouští a po spuštění hledá aktualizaci, takže nejde ani normálně odinstalovat. A tu složku FTP Download jsem nikde v počítači nenašel, asi proto, že jsem nikdy přes automatický download nic nestahoval. To že se dobejvá přes firewall si vysvětluju tak, že se snaží získat nějaké informace z bedny. Nejsem žádný IT, ale ke stažení souborů, určitě není nutné se dobejvat do systému.
to jyrry: Já ještě taky používám skvělý XP, ale od ukončení podpory už s nima na net lezu jen vyjimečně. Mám na nich spoustu programů, za které bych do W7 těžko hledal náhrady, nebo krutě platil a pořád slouží na jedničku.
to jyrry: Já ještě taky používám skvělý XP, ale od ukončení podpory už s nima na net lezu jen vyjimečně. Mám na nich spoustu programů, za které bych do W7 těžko hledal náhrady, nebo krutě platil a pořád slouží na jedničku.
jyrry píše:hups.... a mám V-4.3 ... a bez namáčení![]()
Jooo, zlatý Win-XP...
Mohl by někdo z vás, kdo jste MZ-24 už aktualizovali, nahrát někam na veřejně přístupné úložiště firmware 1.024 ze složky "FTP_download"?
Naposledy upravil(a) MiSe dne čtv 13.11.2014 22:21, celkem upraveno 1 x.
www.letadelka.com
www.letadelka.com
ovšem ten trimmonitor má šíleně pomalou odezvu, zkoušel jsem verzi 1v019 a tam je reakce na potenciometry daleko rychlejší 
janva9 mi poslal aktualizační soubor firmwaru 1.024 pro MZ-24 a souhlasí s tím, abych jej poskytl pro ostatní. Aktualizaci ze souboru uloženého v počítači jsem úspěšně vyzkoušel, takže dávám ZDE ke stažení a aktualizaci pro ostatní zájemce.
www.letadelka.com
www.letadelka.com