ČTĚTE NEJDŘÍVE:
viewtopic.php?f=104&t=47897&start=600#p870836Tak jsem se neponaučil a když to trochu přeženu, tak jsem málem uhořel za barákem.
Dnes to měla být
1000tá baterka, ale hned při první ze sedmi (994 baterce) to dopadlo blbě.
Jak jsem psal, neponaučil jsem se (viz. odkaz nahoře) a stále nosil baterky v boční kapse u kalhot a takhle to dopadlo.
Připojil jsem první baterku, zvedl heli do vzduchu, začal lítat a asi po minutě zničeho nic zkrat na jedné z baterek v kapse, okamžitě se nafoukla, praskla a plyny začaly hořet asi 10s v mé kapse. Baterka kapsu okamžitě propálila a měl jsem ji hořící opřenou přímo o stehno

. Myslím, že jsem stihl throttle hold, heli šla k zemi a já nevěděl, co dělat? ... jestli strhnout ze sebe kalhoty nebo baterky rychle z kapsy vyházet. Naštěstí v neštěstí se mi to povedlo, všechny jsem je chytil za kablíky a vyhodil z hluboké kapsy ven. Myslím, že chybělo málo a kalohoty začaly hořet ... fleecová mikina taky a běhal by tam po trávě "plamínek s vysílačkou na krku"

.
Teď už se tomu směju, ale depilovaná noha zčervenala a začala bolet až později a pěkně ta spálenina smrdí

.
PS: Heli to přežila, já taky a tu 1000tou baterku dám asi až zítra

.
Motto dne: Jak málo stačí člověku ke štěstí

.