Angusss píše:Dá se říci, že bude 130x stabilnější než MCPX BL?
Ahoj, je tady toho hodně co člověk to jiný názor. Tak tady máš ještě jeden. Mám 130 a taky jsem investoval do nějakého zlepšení. Já osobně na ni nedám dopustit. Pro mě je to super stroj. Ale. A těch ale je tu víc. Když se 130 budeš jenom lítat a nebudeš s ní mlátit, tak stejně budeš opravovat a seřizovat. Pokud to máš jako mazlíka, tak budeš ještě investovat. Tak pokud chceš i opravovat a hrat si tak jdi do 130.
Určitě je 130 stabilnější než MCPX BL. To je dáno už jenom konstrukcí, vzádu motorek nebo převod. Letěl jsem s MCPX BL a když nepůjdeš do nějakých extremů tak dobrý, najdeš si kde má limity a těch se budeš držet. 130 ty limity má dál. MCPX BL jsem nevlastnil, tak neumím odpověď na výdrž, ale myslím si, že to bude lepší než 130. Ještě ti zamotám hlavu dalším strojem a to je T-Rex 150. Velikostně jako MCPX BL, ale co se týká letového projevu mnohem blíž 130. Má vzadu moterek, takže má svoje hranice. Taky jsem s tím letěl a nemít 130 tak bych neváhal. A co se týká vydrže, tak mám zkušenost pouze od kolegy a ten měl všechny 3 stroje a s T-rexem byl nejvíc spokojen. Můj názor pokud chceš malou Heli na volejbalové hřiště jednoznačně T-Rex 150. Pokud chceš dělat frajera ještě na menším place tak Blade Nano, ale to si počkej až nebude foukat.
Tak co pomohl jsem????