Nový typ KK dosky - KK2.0 s LCD displayom
Re: Nový typ KK dosky - KK2.0 s LCD displayom
Ahoj chlapci,nemáte někdo skušenost s umístěním desky KK2.1,5 ze spodu modelu jak je na foto?Nemůžu nikde o takovém umístění něco najít nebo blbě hledám,osobně s tím nemám vůbec žádnou skušenost(je to moje první použití řídící desky),fórum tady pročítám ale nic nenacházím.Díky za každou radu.Josef
Je to asi pro firmware openaero, tam vím že to šlo umístit i na bok. Je to letadlovej firware.
Open9x, Ultimate lrs, I like open system :-) on copters.
Minule som narazil na tuto dosku.
Co je to zac ?
Co je to zac ?
-
bibrak
- Kontaktovat uživatele:
Tricopter s deskou KKmulticopter v5.5 - regulátor nereaguje
Ahoj,
koupil jsem desku KKmulticopter v5.5 se tricopter firmware, namontoval na rám regulátory, motory a zadní servo.
Při zkoušení bez vrtulí se přední motorky točí a reagují na páčky. Regulátor na zadní vrtulce nefungoval, pořád jenom pípal jako když se nastavuje, tak jsem místo něj dal jiný regulátor - jiný výrobce.
Teď to funguje tak, že mám páčku plynu dole a motor se netočí, ale jak posunu páčku o kousek nahoru, jede na plný výkon dokud nedám plyn úplně dolů (zase se zastaví).
Přední motory mám dle návodu na M1 a M2, zadní motor na M3 a servo na M4.
Desku jsem kupoval už tak před 2 - 3 lety, až teď jsem se dostal ke stavbě.
Nemáte někdo s touto deskou zkušenosti? Třeba by stačilo nahrát nový firmware, ale nevím jak na to a hlavně kde stáhnout.
Stáhnul jsem toto "kkmulticopterflashtool_0.80beta3" ale není tam typ mé desky
Díky za rady
koupil jsem desku KKmulticopter v5.5 se tricopter firmware, namontoval na rám regulátory, motory a zadní servo.
Při zkoušení bez vrtulí se přední motorky točí a reagují na páčky. Regulátor na zadní vrtulce nefungoval, pořád jenom pípal jako když se nastavuje, tak jsem místo něj dal jiný regulátor - jiný výrobce.
Teď to funguje tak, že mám páčku plynu dole a motor se netočí, ale jak posunu páčku o kousek nahoru, jede na plný výkon dokud nedám plyn úplně dolů (zase se zastaví).
Přední motory mám dle návodu na M1 a M2, zadní motor na M3 a servo na M4.
Desku jsem kupoval už tak před 2 - 3 lety, až teď jsem se dostal ke stavbě.
Nemáte někdo s touto deskou zkušenosti? Třeba by stačilo nahrát nový firmware, ale nevím jak na to a hlavně kde stáhnout.
Stáhnul jsem toto "kkmulticopterflashtool_0.80beta3" ale není tam typ mé desky
Díky za rady
Re: Tricopter s deskou KKmulticopter v5.5 - regulátor nereag
Vo flashtool sa táto doska nachádza pod názvom KK Blackboard.
FW možeš nájsť aj na stránkach výrobcu - http://www.kkmulticopter.kr/index.html?modea=flycamfc
FW možeš nájsť aj na stránkach výrobcu - http://www.kkmulticopter.kr/index.html?modea=flycamfc
Dle toho, co popisuješ to vypadá na nezkalibrovaný regulátor?
Turnigy T9x, 6ch Belt CP, quad MW328P, hexacopter AIO V2, RC létající sáňky, Slowflyer, Big twin ero
-
bibrak
- Kontaktovat uživatele:
TO: macil
Díky hned to vyzkouším
TO: honzaop
původní i vyměněný regulátor jsem testoval bez desky jenom na přijímači a oba fungovali plynule od min do max.
Díky hned to vyzkouším
TO: honzaop
původní i vyměněný regulátor jsem testoval bez desky jenom na přijímači a oba fungovali plynule od min do max.
Aké regulátory tam máš?
-
bibrak
- Kontaktovat uživatele:
macil píše:Aké regulátory tam máš?
Regulátory mám z eBay.
Vzadu mám Mystery Cloud 30A a vepředu taky, ale z jiný várky a jsou nepotištěný, takže jestli jsou to mystery nebo něco jiného nevím
Povedlo se mi nahrát nový FW ze stránek výrobce. Ale pořád se to chová jaksi divně, zapojený to je podle návodu.
Motor M1 se točí rychleji než M2 a motor M3 vzadu se točí asi jak se mu chce
Skalibruj všetky regulátory na rozsah plynu tvojej vysielačky.
-
bibrak
- Kontaktovat uživatele:
macil píše:Skalibruj všetky regulátory na rozsah plynu tvojej vysielačky.
Tak pomohlo to, musel jsem teda ještě trochu dotrimovat na vysílačce ale OK.
A ješte se bych potřeboval zreverzovat zadní servo. Zkoušel jsem ho dát podle návodu z M4 na M5 a servo jen bzučí
-
bibrak
- Kontaktovat uživatele:
macil píše:Skús bod 4. návodu.
http://www.kkmulticopter.kr/index.html?modea=manual
Jo to jsem už objevil dopoledne ale nedařilo se, teď sem si k tomu sednul zase a nakonec se povedlo
Ale dobrý, teď doufám, že až vzlítnu tak to neroztřískám na první pokus
Díky za pomoc.
Držím palce. 
Len malá poznámka k moderátorskému zásahu a zlúčeniu tém. Táto doska KKmulticopter v5.5 nemá nič spoločné s doskou, o ktorej je toto vlákno, teda KK2.0. Tak ako bolo pred tým nezmyselné spojiť tému o KK2.0 s témou o KK2.1.5 . Je to rovnaký nezmysel, ako zlúčiť vlákno o DJI Naza s vláknom o APM. Možno by bolo vhodnejšie pouvažovať skôr o zlúčení tém v ktorých sa preberajú Phantomy v modrom s témami o Phantomoch v ružovom, prípadne iných farbách.