Simulátor na Win 7
Simulátor na Win 7
Zdravím. Sháním simulátor na win 7 home. Jedu n noťasu a nějak mi nejede ani FMS a ani Deskpilot. při spuštění mi vždy hodí chybu 
Turnigy 9XR / Beta 1400, Stuka, Spitfire, Chubby lady II, Z-35, člun ZAR
Re: Simulátor na Win 7
Mozna by bylo dobre uvest jakou chybu...
Mne na desktope s WIN 8 Profesional beha Phoenix 4 bez problemov uz rok. Predtym som sa dotahoval s FMS a neoficialnym Real flightom bola to never ending story.
Tych 90€ stalo za to a tento rok som urobil citelny pokrok v pilotazi s velkym podielom vyuzitia simulatora. A to som sa ani velmi nesnazil nejako intenzivne ho vyuzivat.
Takze na simulatori nedam dopustit. Musia vsak fungovat.
. Potom najma zo zaciatku je dost jedno aky.
Tych 90€ stalo za to a tento rok som urobil citelny pokrok v pilotazi s velkym podielom vyuzitia simulatora. A to som sa ani velmi nesnazil nejako intenzivne ho vyuzivat.
Takze na simulatori nedam dopustit. Musia vsak fungovat.
Nike II (hotliner), SU29 EPP (RCfactory), FOX 2300 EPP, Stryker FQ27, Yak 54 CZ, Eclipse 7
Zkus sim od Multiplexu, je zdarma. Zakládal jsem tady vlákno, koukni. Na stránkách Multiplexu je to v sekci download a jmenuje se multiflight.
Za zkoušku nic nedáš.
Me chodi na win 10, na win 7 mi chodil taky, ale známému ne, nevím proc, ale těch sedmickovych verzi je moc, nemluvim ted o 32/64 bit.
Nestalo by za to udělat nejdriv reinstal. Někdy to vše vyřeší, ale úplný, vcetne tzv. format C.
Za zkoušku nic nedáš.
Me chodi na win 10, na win 7 mi chodil taky, ale známému ne, nevím proc, ale těch sedmickovych verzi je moc, nemluvim ted o 32/64 bit.
Nestalo by za to udělat nejdriv reinstal. Někdy to vše vyřeší, ale úplný, vcetne tzv. format C.
Nakonec, každý ať si lítá jak chce.
veselan píše:Zdravím. Sháním simulátor na win 7 home. Jedu n noťasu a nějak mi nejede ani FMS a ani Deskpilot. při spuštění mi vždy hodí chybu
FMS se mi taky rozjet nepodařilo, ale RCDeskPilot funguje dobře. Jeden z problémů ale může být to, že vyžaduje DirectX 9.0c. Přestože máš třeba verzi 11(tedy novější), potřebuješ ještě doinstalovat tu verzi 9.0c. Obě verze pak budou existovat "vedle sebe".
Získat bys to měl třeba odsud:
http://www.microsoft.com/en-us/download ... aspx?id=35
(jsem teď na linuxu, tak nemůžu odzkoušet)
OPTIC 6 2,4Ghz Assan
desk pilot mi píše chybu: Spouštění této aplikace se nezdařilo, protože její souběžná konfigurace není správná. podrobnosti naleznete v protokolu událostí aplikace nebo použijte nástroj příkazového řádku sxstrace.exe
mám kabel simulator G4.5 a Turnigy 9XR, ale nefunguje mi tam plyn. nevíte někdo jak se nastavuje.. zbylé 3 kanály mi jedou v pohodě.
Zkus ten plyn namixovat na jiný kanál.