1st. Hodonín Indoor Open

Všechno co se týká lehkých modelů, slow a parkflyerů.
Zpráva
Autor
majlen

Re: 1st. Hodonín Indoor Open

#31 Příspěvek od majlen »

Parádní akce :!: :) , i když jsem byl jen jako nelétající člen týmu NHL Brno,užil jsem si to a souhlasím s názorem, že laťku jste již při Vašem 1.ročníku nasadili hodně vysoko :!: :D , gratuluji.
RadimHnilica
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od RadimHnilica »

Výsledkovky 1.Hodonín Indoor Open
Přílohy
Air Race.jpg
Pylony.jpg
Výsledky F3P a F6B.jpg
Výsledky RCEA.jpg
Radim
honzis

#33 Příspěvek od honzis »

Gratuluji k prvni soutezi a asi to byl dobrej zahul. Jak dlouho soutez trvala?
Honza
RadimHnilica
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od RadimHnilica »

Hala otevřená v 7:00 První soutěžící startoval v 9:00 a končili jsme v 19:00 je ale.nutno dodat že jsme dělali 2x rozpravu o nové kval sestavě a potom o finálove pak jsme.také viděli dvě vystoupení upoutanychmodelu a dva vrtulníky k tomu 30min.pauza na jídlo a.pár přestávekmezi koly pro bodovace ale vcelku to uběhlo
Radim
JirkaSo

#35 Příspěvek od JirkaSo »

Díky týmu Hniliců a panu komentátorovi za velmi dobře zorganizovanou soutěž. Bylo to skvělé a těším se na další ročníky.
honzis

#36 Příspěvek od honzis »

Hala otevřená v 7:00 První soutěžící startoval v 9:00 a končili jsme v 19:00 je ale.nutno dodat že jsme dělali 2x rozpravu o nové kval sestavě a potom o finálove pak jsme.také viděli dvě vystoupení upoutanychmodelu a dva vrtulníky k tomu 30min.pauza na jídlo a.pár přestávekmezi koly pro bodovace ale vcelku to uběhlo

No z mojí zkušenosti jsme minulé soutěže končily max. do 17.00 hod.
Ale myslím si, že čas do 18.00 není tak rozhodující. jdeme si přeci zasoutěžit :D
Honza C
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od Honza C »

borci Hodoninaci, diky moc za super akci ! NHL Brno team si ji uzil a ma na cem pracovat !
DX7, ven: Katana 1.8m, ION, RCF Extra 1.2m. hala: Spies, RCF Sbach 80, CrackWing, Mini Crack Yak
bv9
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od bv9 »

Moc pěkná podívaná a pěkné výkony pilotů. Jenom pro příště by bylo dobré zvážit, zda je nutné v průběhu soutěžního letu, do toho tolik mluvit. Přece jenom to není fotbal nebo hokej a ruší to jak diváka, tak i pilota. Někdy je míň lepší než víc. Jinak opravdu super zvládnutá akce a parádní prostředí. Přeji pořadatelům mnoho zdaru do další práce a ať se daří.
Sky Surfer,XENO,FunCub,Sky Cruise,Bixler II,Blazer,FrSky TARANIS-plus
RadimHnilica
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od RadimHnilica »

bv9 píše:Moc pěkná podívaná a pěkné výkony pilotů. Jenom pro příště by bylo dobré zvážit, zda je nutné v průběhu soutěžního letu, do toho tolik mluvit. Přece jenom to není fotbal nebo hokej a ruší to jak diváka, tak i pilota. Někdy je míň lepší než víc. Jinak opravdu super zvládnutá akce a parádní prostředí. Přeji pořadatelům mnoho zdaru do další práce a ať se daří.

Vidíš a většina ten komentář spíš ocenila alespoň co se ke mě dostalo.
Radim
RadimHnilica
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od RadimHnilica »

Radim
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od JirkaA »

RadimHnilica píše:
Vidíš a většina ten komentář spíš ocenila alespoň co se ke mě dostalo.

komentář během soutěžního letu?? Nebyl jsem tam, ale dokážu si představit, že to pilota může rozhodit, někoho víc, někoho míň, někoho vůbec.. Pro zachování regulérnosti soutěže, tj. rovných podmínek pro všechny účastníky, by do soutěžního letu nikdo kecat neměl!!!
OK2WY
martin-v
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od martin-v »

Já tam byl a i létal. Bylo to v pohodě.
jyrry
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od jyrry »

No jo, no, menšina se tedy musí podřídit když většina to ocenila...
Mně při létání na akcích komentář nevadí, pokud ovšem komentátor neřekne nějakou blbost, to mně taky rozhodí :-)
jyrry.webnode.cz
LuboSladek

#44 Příspěvek od LuboSladek »

Za mňa osobne keď začal uvažovať komentátor nad tým, či je 28rokov môj vek, alebo je to doba počas ktorej sa venujem modelom, tak som celkom prestal vnímať lietadlo. V ďalšom lete preistotu zasa vymenil moje úspechy V historických modeloch a F5J a opäť som mal výpadok. Ale ako tréning odolnosti voči rušivému vplyvu je to v pohode :).

Uviedol by som to tak, 1/3 mňa je s tým v pohode a 2/3 sú radšej za kľud pri lietaní.

Menej je niekedy viac.

Trošku mi skôr chýbalo, že napríklad nebolo veľmi často hlásené, kto sa má pripravovať a kto nasleduje. Až v okamihu keď už pilot stál na štarte tak mu bolo potvrdené jeho meno.

V neposlednom rade si myslím, že aj celkový čas súťaže bol ovplyvnením komentovaním.

Inak úroveň organizácie by mohli závidieť aj na majstrovstvách sveta.
Svata ml.
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od Svata ml. »

Ono je to pravděpodobně hodně ovlivněné tím na co je člověk zvyklí. Jelikož jsem objezdil stovky modelařských show, tak mi komentář nedělá vůbec problem prostě ho vypnu :-) Ale samozřejmě tvůj nazor plně respektuji. Nadruhou stranu komentář ocenily zejména diváci a zbytek osazenstva. Byla to první soutěž pořádana u nás a jsme v začátcích, pokusíme se další roky vše skorigovat k plné spokojenosti všech zůčastněných. Lubo děkuji za tvůj názor, jakožto zůčastněného pilota, ma to pro mě mnohem větší váhu:-)
Odpovědět

Zpět na „Pomalu a v hale“