Chlummik píše:...jsou to věčinou plnokrevní akrobati a musí se pořád řídit (nikdy nevíš kam ti uhne)...
To se vzájemně vylučuje!
Chlummik píše:...jsou to věčinou plnokrevní akrobati a musí se pořád řídit (nikdy nevíš kam ti uhne)...
Chlummik píše:...Letadla typu Edge, Extra, Sbach atd... ti nic neodpustí a měl by si zvladnout nejakeho lehkeho acrobata než se pustíž do 3D akrobatú a už vůbec když ti s nima nemá kdo pomoc stačí ti větší výchylky a stane se letadlo pro tebe neříditelné budeš tam chvíli poskakovat jak hadr na holi a pak s tím práskneš...
Shorty píše: Zatím jsem se sekl jen jednou ( D.H. 100 Vampír od Durafly ) a to mě spíš utvrdilo, že dělaný jsou lepší.
kesi píše:
Podle mě to těžiště jsme měli furt moc vzdadu, i když jsem tam měl tuším 2200mah aku a v čukáku šroub!Letadlo se vzpínalo, pak ztratilo rychlost a po křídle šlo k zemi.
Jardátor píše:Přešel jsem z "hodných" hornoplošníků-minimag,funcub k "nehodným" akrobatům-opět epp a zjistil jsem,že mi to lítání s nima jde ještě líp.To jsem samouk,absolutní amatér a klidně si přiznám,že se už pořádně nikdy lítat nenaučím.Takže si myslím,ře se u epp akrobatů bašich výrobců-Va models,Hacker není čeho obávat,lítají skoro samy.