RC prodejna v SAPA Praha?

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Zpráva
Autor
Bozha

Re: RC prodejna v SAPA Praha?

#16 Příspěvek od Bozha »

Mno, dneska jsem tam byl a tedy, nic moc. Jenom jsem ocumoval, je mozne ze kdybych aktivne mluvil s obsluhou (za pultem evropsky. vyhlizejici chlapik) tak budu mit lepsi dojem. Takhle jsem videl jenom krabice (15% letadla, 40% heli, nejake coptery, tanky, auta a dal uz jen vetes. Cenovky pokud jsou, tak 2x vetsi nez na webu. Jako bez zaruky jsou oznacene veci v doprodeji. Na vystavenych modelech prach a ulamane soucastky. Nevim nevim.
H1N1
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od H1N1 »

Taky jsem to po 15min zabalil;-D
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/
Ebon

#18 Příspěvek od Ebon »

Do sapy se chodí na/pro žrádlo. Rozhodně ne pro modely. I když procházka textilu taky ukáže pěkný modýlky. :lol:
Kovboj

#19 Příspěvek od Kovboj »

Ebon píše: I když procházka textilu taky ukáže pěkný modýlky. :lol:

No jo, jen bacha aby neměly velkou spotřebu nebo nějakou skrytou vadu, na kterou se reklamace nevztahuje :D
H1N1
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od H1N1 »

Mne rikala tchyne ze tam byla pred X lety pro boty. Vybrala si barvu, tvar a sikmovokej se zeptal od jaky to chce znacky. Zalezl do kontejneru a boty tam oznackoval:-D
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/
Ebon

#21 Příspěvek od Ebon »

Přání zákazníka nadevše. :mrgreen:
Haluska
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Haluska »

No, tak jsem se tam byl podívat a jako opravdu nic moc. :) Škoda. Jsem si právě říkal, že by sem mohli dovážet Hobbyking, nebo něco podobného.

Jinak pokud tam chcete "značkový" hadry, tak stačí hledat mladší vietnamčíky a ptát se jich na Adidas, Nike atd. Pak vás zavedou do skrytých kontejnerů, kde toho mají plno. :) Mám odtamtud třeba zimní bundu Lacoste, cena origo je cca. 7500 Kč, tam 600 Kč. Drží už 4 roky. Atd.
Je to tam profláklý. Policajti to tam věčně zabavujou, ale oni to hned doplněj. :)
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“