RC prodejna v SAPA Praha?
Re: RC prodejna v SAPA Praha?
Mno, dneska jsem tam byl a tedy, nic moc. Jenom jsem ocumoval, je mozne ze kdybych aktivne mluvil s obsluhou (za pultem evropsky. vyhlizejici chlapik) tak budu mit lepsi dojem. Takhle jsem videl jenom krabice (15% letadla, 40% heli, nejake coptery, tanky, auta a dal uz jen vetes. Cenovky pokud jsou, tak 2x vetsi nez na webu. Jako bez zaruky jsou oznacene veci v doprodeji. Na vystavenych modelech prach a ulamane soucastky. Nevim nevim.
Taky jsem to po 15min zabalil;-D
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/
Do sapy se chodí na/pro žrádlo. Rozhodně ne pro modely. I když procházka textilu taky ukáže pěkný modýlky. 
Ebon píše: I když procházka textilu taky ukáže pěkný modýlky.
No jo, jen bacha aby neměly velkou spotřebu nebo nějakou skrytou vadu, na kterou se reklamace nevztahuje
Mne rikala tchyne ze tam byla pred X lety pro boty. Vybrala si barvu, tvar a sikmovokej se zeptal od jaky to chce znacky. Zalezl do kontejneru a boty tam oznackoval:-D
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/
Přání zákazníka nadevše. 
No, tak jsem se tam byl podívat a jako opravdu nic moc.
Škoda. Jsem si právě říkal, že by sem mohli dovážet Hobbyking, nebo něco podobného.
Jinak pokud tam chcete "značkový" hadry, tak stačí hledat mladší vietnamčíky a ptát se jich na Adidas, Nike atd. Pak vás zavedou do skrytých kontejnerů, kde toho mají plno.
Mám odtamtud třeba zimní bundu Lacoste, cena origo je cca. 7500 Kč, tam 600 Kč. Drží už 4 roky. Atd.
Je to tam profláklý. Policajti to tam věčně zabavujou, ale oni to hned doplněj.
Jinak pokud tam chcete "značkový" hadry, tak stačí hledat mladší vietnamčíky a ptát se jich na Adidas, Nike atd. Pak vás zavedou do skrytých kontejnerů, kde toho mají plno.
Je to tam profláklý. Policajti to tam věčně zabavujou, ale oni to hned doplněj.