Tyrano-cz píše:... Může se stát, že to máš za týden doma, ale můžeš na to taky čekat i měsíc. ...
Stejná zkušenost, jednou v neděli objednáno a ve čtvrtek doma, jedno období to byly měsíce dva. Loterie se kterou se počítá.
Tyrano-cz píše:... Může se stát, že to máš za týden doma, ale můžeš na to taky čekat i měsíc. ...
Onygzz píše:Zdarec...chtěl bych si z HK objednat následující koptéru:
http://hobbyking.com/hobbyking/store/__ ... _Fly_.html
Poštovné mi tam ale vychází na cca 40 eur. Je to normální? Se mi to zdá celkem dostBohužel RTF verzi mají jen v Global skladu
Nevíte jestli by se to nenechalo odněkud pořídit levnějš?
Díky
Onygzz píše:Jojo...na PNF v EUW jsem koukal...já jen aby to i s rádiem nevyšlo dráž jak ta RTF verze z GW. No ještě si to nějak promyslím. Díky
sergio píše:Ahoj jsem teď ve Velké Británii a koukal jsem na ceny hobbykingu na UK warehouse a jsou docela příjemné oproti EU warehause napadlo mě že si tu objednám několik věci, nezjištoval jsem tedy cenu poštovného, ale snad to nebude nijak dramatické. No a myslel jsem i na kamarády v ČR ale nevím jestli když jim to pošlu klasik poštu jestli to nezablokuji celnici nebo něco takového
Woita píše:...Ten kámoš udělal tu chybu, že s tou poštou nekomunikoval, možná stačlio dát poště plnou moc (tato plná moc se nechá udělat i natrvalo) a dorazilo by mu to až domů. Jezdit pro balíček do Prahy odněkud z Ostravy je samozřejmě o ničem.
sergio píše:nezjištoval jsem tedy cenu poštovného