Hitec Aurora
-
Jirka Hofík
Re: Hitec Aurora
Mám v ruce OPTIMU 6 a konektor DATA tady není. Nabíječku mám ACCUCELL-6 je to automat. Nabíjím hlavně lipolky, ještě jsem žádnou nevyhodil.
Jirka Hofík píše:... ACCUCELL-6 je to automat. Nabíjím hlavně lipolky, ještě jsem žádnou nevyhodil.
LiPol je nepoměrně jiná záležitost než NiMh. Dá se tu o tom dost najít. Stačí nevhodně nastavit citlivost delta-peak pro NiMh a přehřejí se (stačí nad 50°C), tím začíná jejich rychlý konec.
jyrry.webnode.cz
-
Jirka Hofík
jak tedy dostanu do OPTIMI 6 nový SW, když nemá konektor DATA? U OPTIMI 7 je mi to jasný.
pokud nema data konektor tak to do ni nedostaneš to sou novější přímače s poslední verzí
jyrry píše: NiMh a přehřejí se (stačí nad 50°C), tím začíná jejich rychlý konec.
No nějak tak v podstatě MHčka by se ti při nabíjení neměly ohrát vúbec a jestli jo tak je přebíjíš nebo do nich cpeš moc velký proud Mhčka bys měl nabíje 1/10 jejich capacity a 10 hodin, ja osobně do nich cpu ampéru a věčinou sou po sezóně mrtvý.
Chlummik píše:... ja osobně do nich cpu ampéru a věčinou sou po sezóně mrtvý.
Až po sezoně? :-)
P.S. Zkus se zamyslet nad psaním, špatně se to čte...
jyrry.webnode.cz
jyrry píše:P.S. Zkus se zamyslet nad psaním, špatně se to čte...
umej si brejle
Jo mas pravdu taky bych to posobe četl špatně
umej si brejle. a jestli ti vadí pravopis tak asi proto neučím češtinu a opravuju elektroniku.
Jo mas pravdu taky bych to posobe četl špatněale nemohl sem si nerepnout když sis rejpl
o pravopis nejde - uz vecer som to chcel tiez komentovat ale zdrzal som sa....
ak pojmom "ampera" - myslis, ze nabijas NiMH 1A tak sa osobne necudujem, ze ti tie aku odchadzaju...
a ak ocakavas pomoc od druhych - tak ta druha strana (aspon ja si to osobne myslim) by mala rozumiet o co pytajucemu ide...
Hitec, PA Extra MX, EG PRO, RS352 RCF, ESA Combat Zero, RCF Edge 540T HotRed, Marabu XL
Ahoj.Mám nový SW ve všech přijímačích OPTIMA 6,7,9.Je to trošku komplikované, ale jde to.
http://www.rcgroups.com/forums/showthre ... 314&page=6
Letu zdar.
http://www.rcgroups.com/forums/showthre ... 314&page=6
Letu zdar.
matOrix píše:o pravopis nejde - uz vecer som to chcel tiez komentovat ale zdrzal som sa....
ak pojmom "ampera" - myslis, ze nabijas NiMH 1A tak sa osobne necudujem, ze ti tie aku odchadzaju...
a ak ocakavas pomoc od druhych - tak ta druha strana (aspon ja si to osobne myslim) by mala rozumiet o co pytajucemu ide...
no dobře tak sem to napsal trochu slengově je pravda že se to huře čte než poslouchá. ale pochopil si to dobře mhčka nabíjím proudem 1A ja se nedivím že rychlejí odchází ale kdo by čekal 10 hodin když se udela hezky aby si mohl ji zalítat? když se mi na letisti vybijou baterky pro zapalko (zapalování)