Nevím čím to napatlali čínˇani ale bylo vidět že když jsem kuličky sundal tak tam byl takovy bílí potah na závitu, takže za mě, 648 ten vyplnˇuje mezery až do 0,06mm. Blbě se to povoluje, ale asi to nebudu povolovat atˇto drží fest.
Nie ked som to skusal po pridany plynu sa my heli roztocila hl hriadel zlomil na poli ,takze teraz cakam na novu hriadel .zeby bol reverzovany zadny motor ze strihlo hriadel
VBar Control , Logo 550 SX+Neo, Goblin700 Competition+neo , Icharger 4010duo ,
Tiez by som skusil najprv nanovo naparovat, ale podla toho videa (kde sa mi zda, ze klesaju otacky -ale pozeral som to na mobile tak niesom si isty) a podla toho co si pisal by som si na tvojom mieste skontroloval loziska v rame aj doske cykliky ci nejake neodislo alebo mozno len bola prasknuta hriadel po nejakom pade a v otackach sa to potom prejavi, ze cyklika nechce chodit. Tipoval by som tieto dve priciny, preto ti asi aj ropztocilo heli lebo sa to asi zadrelo a chvost to uz nevedel vykompenzovat a odstrihlo ti preto aj hriadel.
Když jsem něco kupoval na HK, tak jsem si nechal přibalit jejich hřídelky na FBL100. Na mCP x sedí. Kdo by se s tím strouhal, když je kus za $1.5 Hlavní ozubené kolečko taky sedí.
tak si byl rychlejsi jinak listy jsem zkousel jeste na starem MCPx (na BL verzi asi nebudou) a byla to katastrofa (nevim jestli to byly primo tyhle). jedna velka vibrace. takze jsem je vyhodil.
Čtěte co se mě stalo v sobotu, vytáhl jsem BLko provětrat, zapnu baterku a přidávám plyn, helince se nechce nahoru, tak zjištuji co se děje.Při plném kolektivu jdou pravé a levé servo dolů a servo klon.a klop.jde správně tj. nahoru.Koukám jestli jsem nepřehodil vyvody serv,nepřehodil,mám je označené.Tak co se děje?Při dalším pátrání zjištuji že zadní servo chodí trhavě, tak asi po něm.Tak jsem to znovu spároval a serva začala chodit normálně,ale zadní pořád trhavě.Dnes vyměna serva a vše zatím v pořádku, vyzkoušeno jen vysení na koberci. Je možné že se stala tato závada,už jste se s tím setkali?
Naposledy upravil(a) beka dne pon 20.10.2014 15:26, celkem upraveno 1 x.