Hitec AURORA-9 pokračování
Re: Hitec AURORA-9 pokračování
Viem, ze potrebujem vario , telemetricku krabicu . skor mi ide o to , ci aj hlasovy modul , alebo l vie vysielacka prenasat zvuk - tony bez neho . ci stacia sluchatka
graupner MZ-24
Vždyť to ten programu umožnuje, dáš nahrávat a pak si soubor můžeš i uložit. Takže se na celý průběh letu koukneš.
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
moja cerstva skusenost s telemetriou - kupil som si gps a vario, k tomu ustrednu HTS SS ADVANCE SENSOR STATION.
Nechal som sa ukecat na iView - rozhranie k ipad/iphone. Problem nastal hned po pripojeni rozhrania k telefonu - obrazovka zacala blikat a program som musel vypnut. pripojenie sa podari tak na x-ty krat a nie vzdy zobrazuje korektne.
Po patrani na nete som nasiel na hitecrcd.com stanovisko Hitecu:
March 2014: HTS iView Notice
Unfortunately due to recent changes by Apple, the HTS-iView is no longer compatible with their devices. We are looking into the options to allow this unit to work again but it is unknown at this time if and when this will happen. If you have an iView it is suggested that you contact us for more information and options.
We apologize for the situation.
poslal som tam mail, ci im to nie je sproste stale predavat vyrobok, na ktory neposkytuju support, odpoved som zatial nedostall. Ak by sa to nahodou zmenilo, dam vediet... kazdopadne, ak niekto o tomto rozhrani uvazujete, si kupu zatial odlozte z dovodu nejasneho konca...
Nechal som sa ukecat na iView - rozhranie k ipad/iphone. Problem nastal hned po pripojeni rozhrania k telefonu - obrazovka zacala blikat a program som musel vypnut. pripojenie sa podari tak na x-ty krat a nie vzdy zobrazuje korektne.
Po patrani na nete som nasiel na hitecrcd.com stanovisko Hitecu:
March 2014: HTS iView Notice
Unfortunately due to recent changes by Apple, the HTS-iView is no longer compatible with their devices. We are looking into the options to allow this unit to work again but it is unknown at this time if and when this will happen. If you have an iView it is suggested that you contact us for more information and options.
We apologize for the situation.
poslal som tam mail, ci im to nie je sproste stale predavat vyrobok, na ktory neposkytuju support, odpoved som zatial nedostall. Ak by sa to nahodou zmenilo, dam vediet... kazdopadne, ak niekto o tomto rozhrani uvazujete, si kupu zatial odlozte z dovodu nejasneho konca...
Hitec, PA Extra MX, EG PRO, RS352 RCF, ESA Combat Zero, RCF Edge 540T HotRed, Marabu XL
Zdravím,
prosím o radu. Nastavuji výchylky na Minicoradu. Je to můj první model s kormidly V. Vše jsem nastavil dle doporučení výrobce. Ale nejsem schopen nastavit výchylky směrovky +15,-13 mm. Dostanu se maximálně na +- 9mm při tomto nastavení Aurory :
T-limit - RUDD nastaveno na max (150%).
EPA RUDD - nastaveno na max 140%.
V-tail - ELEV-ELEV +100%/+100% (nastavení směrovky)
V-tail - ELEV-RUDD +58%/+66% (nastavení výškovky)
V-tail - RUDD-ELEV -100%/-100% (nastavení směrovky)
V-tail - RUDD-RUDD -58%/-67% (nastavení výškovky).
Výchylky výškovky jsou nastaveny dle doporučení (+8,-9 mm)
Nevíte jestli má Aurora ještě nějaký prvek, kterým by šlo zvětšit výchylky směrovky?
prosím o radu. Nastavuji výchylky na Minicoradu. Je to můj první model s kormidly V. Vše jsem nastavil dle doporučení výrobce. Ale nejsem schopen nastavit výchylky směrovky +15,-13 mm. Dostanu se maximálně na +- 9mm při tomto nastavení Aurory :
T-limit - RUDD nastaveno na max (150%).
EPA RUDD - nastaveno na max 140%.
V-tail - ELEV-ELEV +100%/+100% (nastavení směrovky)
V-tail - ELEV-RUDD +58%/+66% (nastavení výškovky)
V-tail - RUDD-ELEV -100%/-100% (nastavení směrovky)
V-tail - RUDD-RUDD -58%/-67% (nastavení výškovky).
Výchylky výškovky jsou nastaveny dle doporučení (+8,-9 mm)
Nevíte jestli má Aurora ještě nějaký prvek, kterým by šlo zvětšit výchylky směrovky?
Aurora,EasyGlider, Tetra Telink, MiniCorado, Stork 6, Mistral 4.0, Infinity Evo, Asperatus
Caute , dnes mi dorazila hts-advanced a vario . aky treba ma firmware vo vysielaci , prijimaci a module . poradte mi prosim co a ako , kde umiestnit vario . DAKUJEM
graupner MZ-24
To jsi stastny muz, ja na to furt cekam:-D
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/
Vsetko najnovsie z ich webu ... vario tam kde ti nan nebude priamo fukat. Takze u teba hocikde v trupe.
http://www.elektromodely.sk/?page_id=622
Stacil update na 1.09 soft a vsetko maka , modul aj prijimace uz boli
Cakal som 2 tyzdne
H1N1 píše:To jsi stastny muz, ja na to furt cekam:-D
Cakal som 2 tyzdne
graupner MZ-24
Ja cekam uz mesic a pul:-) kde jsi ho kupoval?
H1N1 píše:Ja cekam uz mesic a pul:-) kde jsi ho kupoval?
V Tatramodel Zilina , ale bral to z lindingeru . Ak si to bral odtial , tak sa plati dopredu a po nabehnuti platby ti to poslu
graupner MZ-24
Ja to nechal objednat u to vypelichanyho ptaka. Pockam do poloviny tydne, pak to vemu u lindingera.
ja som tiez ustrednu bral z lindingera, zbytok pelikan...
ani po updade na ios 8 mi iView nefunguje - vraciam to a menim sa usb verziu...
kamos riesi problem s pitotkou - senzor rychlosti sa mu obcas nepripoji k telemetrii z nejakeho dovodu ... dal ho na reklamaciu tak uvidime, ci bol problem v senzore alebo niekde inde...
a mne sa zda, ze mi nefunguje vario... ale este som to skusal len na zemi... uvidime ked s tym poletim...
ani po updade na ios 8 mi iView nefunguje - vraciam to a menim sa usb verziu...
kamos riesi problem s pitotkou - senzor rychlosti sa mu obcas nepripoji k telemetrii z nejakeho dovodu ... dal ho na reklamaciu tak uvidime, ci bol problem v senzore alebo niekde inde...
a mne sa zda, ze mi nefunguje vario... ale este som to skusal len na zemi... uvidime ked s tym poletim...
Hitec, PA Extra MX, EG PRO, RS352 RCF, ESA Combat Zero, RCF Edge 540T HotRed, Marabu XL
mne tiez nefungovalo , pomohol upgrade Aurory na 1.09 , ostatne som uz mal . doma som hybal trupom a pipalo to a ukazalo najvyssiu vysku 
graupner MZ-24
Dnes odskusane funguje , akurat stale piskanie pri klesani mi vadi . mam zapnute len stupanie .
graupner MZ-24