Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zdá se mi to, nebo jsou stavebnice od RC Factory najednou teď nějaké dražší? Myslím, že Flash ještě nedávno nestál 2290 Kč. Na jejich webu samozřejmě žádná upoutávka "Zdražujeme" není
Jojo klasicka akcni cena jako v Tescu:-) byl jsem tam vecer v 23:00hod kupovat darek dceri. Koupil jsem ji nejakou hracku v normalni cene za 500kc, no a svete div se treti den byla za 500kc ale uz se slevou 25%. Myslim ze oni smeji pred pulnoci zdrazit aby pak nasledne od 9:00hod mohli davat ty super akcni slevy.
Kroxigor to napsal pěkně! Co dodat.... dávno už nepodporuju takovéhle zlatokopy a kdo to u nich za tyhle prachy koupí, mám na mysli za zvýšené ceny, tak si to asi může dovolit. A na výstavě, nebo během ní se budou chvástat jaké mají super slevy! Ale takhle to v našem státě dneska funguje skoro všude, výdělek je prioritou.
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho co dělám...
Za sebe mohu napsat jen to, že jejich komunikace a chování k zákazníkovi je příkladné! Zpracování modelu a jeho letové vlastnosti jsou parádní.
PS: kdysi jsem měl v podpisu: " I like jet", na jety (EDF) jsem samo nezanevřel a i když nikdy nebudu předvádět to, co vidím na videích, je to velká zábava! (Mám Extru 330 1m).
Ja bych nedebatoval. Uvidi se po veletrhu, ale momentalne mi to prijde jako ceska klasika. Potrebujeme udelat slevu na veletrhu tak ji projistotu zvedneme a po veletrhu ji zase snizime.
Tak jako kazde vyprodejove akce nejprve zvedneme cenu o 50% abychom mohli dat druhy den slevu 55% a zakaznici se prece pohrnou.
Protože o RC-Factory něco vím, tak mi zdejší debata přijde opravdu hloupá. Spekulace bez nějakých podkladů.
Upozorňuji, že v pravidlech je jasně uvedeno "Urážky, osočování, osobní napadání a křivé obviňování kohokoliv na tomto fóru je zcela nežádoucí a jako takové bude potrestáno".