ROB píše:... Mám dojem, že tady řešíme pěkné pitominy. ...
Souhlasím.
ROB píše:... Mám dojem, že tady řešíme pěkné pitominy. ...
ROB píše:Moje příspěvky v tomto vláknu byly namířeny obecně na nešvar, který se objevil v "popseudorevolučním čase", kdy mám dojem, že někteří jedinci jsou tím větší odborníci, čím lepší a dražší nářadí vlastní a pak se dokážou zeptat jak mají provést naprosto banální zámečnickou práci ....

Je fakt , že každej helinář , kterej už něco našroubkoval , má doma doma supr nářadí
ROB píše:Mno, už jsem se tady angažovat nechtěl, ale když se ozval taky ten poslední z potrefených ....
Takže ještě jednou - a naposledy - zopakuji, že zřejmě neumíte VY, co tady neustále předhazujete svoje super nářadí, asi pochopit psaný text.
Pokud napíšu, že se zbytečně navážíte do někoho, kdo si dovolil použít mrňavej imbusák za mrzký peníz, protože mu to na to jeho použití ouplně stačí, tak potom VY z toho uděláte dokonalou tragédii a berete to jako útok na své nedotknutelné osobnosti, protože VY jste přeci mistři světa a klíč takové nízké kvality .... no to je pod VAŠÍ úroveň.
Vůbec nerozporuji potřeby kohokoli z VÁS. Pokud používáte klíč Imbus 2mm velmi často a potřebujete jej tedy mít v super kvalitě, tak prosím. Zde má koupě skutečně kvalitního klíče své opodstatnění. Ale pokud ho někdo použije párkrát za život, tak to opodstatnění nemá. A to bylo to co jsem se VÁM, mistrům světa, snažil vysvětlit. Nechcete mi doufám tvrdit, že veškerý vercajk, co máte ve svém vlastnictví je té nejlepší kvality co lze vůbec na světě sehnat. To byste za to vyplázli takový bakšiš, že by VÁM už asi na ostaní srandičky toho moc nezbylo![]()
Takže krtek2k - už jsi pochopil co bylo mimo mísu ? Pokud stále ne, pak je problém někde jinde a ne v kvalitě klíče Imbus 2mm za 2 kajdy.
Přeji VÁM příjemný den.
ROB píše:A to, že nenakupuješ vercajk u mne ...
arda1 píše:TO ROB - vůbec nevíš o co jde a proč jsem se "navezl" zrovna do dotyčnýho . Rosta2 to ví moc dobře- Radek
arda1 píše:Ale Rosťo - já ze sebe aspoň nedělám mistra světa a že jsem sežral všechnu moudrost a pokud hodláš hodnotit moji povahu pak k tomu nemám slov. Když uděláš z druhýho
hlupáka a hňupa nediv se že ti to někdy vrátí - co se týče imbus klíče za tím si stojím. Radek