Phantom všeho druhu - pokec
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
Re: Phantom všeho druhu - pokec
Nejen coptery, každá vrtule a náběžky křídel u letadel.. Hmyzáků je ve vzduchu překvapivě mnoho.
OK2WY
nejen ve vzduchu, nestačím umývat auto, ale to jezdí podstatně rychleji, tak bych to bral... ale toto je mi trochu záhadou....
F306 Phantom 2 s H3-3D, FPV 5,8 GHz 400 mW, 7" monitor diverz., iOSD mini, MarcoPolo, Waterbuoy
- gardenroute
Jo, jo, je to celkem běžné, ale toto bylo poměrně mimořádné i na běžné "hmyzí poměry"hravec píše:je zajímavé, že pták když přistane je skoro vždy celý od krvavých teček - máte stejné zkušenosti? to ten hmyz přitahuje nebo nasává nebo co?
Toto jsou neupravené snímky jen z mobilu, takže kvalita je nižší, polovička se "zrcadlem" někde zrovna poodběhla...
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
Je to zvukem motorů, čím vzteklejší motor - tím krvavější Phantom (viď Petře - myslím, že jsi byl nejkrvavější, a to Ti toho ptáka málem přinesl zpátky ten čokl co ho chtěl mermomocí zakousnout
)
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
obvodová rychlost těch vrtulí a rychlost proudu vzduchu zkrz ně se zas tak moc od rychlosti auta lišit nebude, tak se nediv, že se hmyzák rozmázne..hravec píše:nejen ve vzduchu, nestačím umývat auto, ale to jezdí podstatně rychleji, tak bych to bral... ale toto je mi trochu záhadou....
OK2WY
- gardenroute
Zase vymazáno ? Tady přeci již bylo více příspěvků ?!
Tomas Vam vse presouval do nejakeho solo supliku.
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/
- gardenroute
Ja vim, videl jsem jeho oznameni, a rikal me to, ale takhle to asi zamer nebyl ? Vzdyt toto jiz byl jen pokec prave pro P...
Hodnotit videa může kdokoliv jako ve škole 1-5 (pětka je nejhorší). Hodnotící kritéria
-A přesnost P nad lahví
-B síla větru (v pozadí větve, vlajka nebo igelitka)
-C výtvarný dojem (kompozice, pozadí, barevnost, okolí, kulturní vložka apod)
Jak natočit video? Postavit někam lahev, vzlétnout s copterem na lahev (zabírat jinou kamerou). Potom položit ovládání do záběru (k flašce) aby bylo vidět, že pilot nekoriguje pohyb coptera. Vydržet.
Body od diváků se budou sčítat a vítěz dostane flašku (plnou). Slavnostní vyhlášení bude na PPPPPP.
tak jsem se dokopal natočit to driftování ve větru. (konečně foukalo, ale zase jsem zapomněl tu flašku, tak jsem alespoň poletoval u cedule). Ten ovladač jsem se bál sundat z krku, přece jenom kdybych musel zasáhnout, tak alespoň ve videu jsem to namířil na sebe a je vidět, že párkrát jsem to nevydržel a připravil se ke korekci letu. (Futaba nemá centrovaný plyn, tak je možné, že copter stále pomalu klesal, nebo stoupal)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KKwO0B_GAgU[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ou32Jg64XeQ[/youtube]
takže pro zájemce o setkání posílám fotky z míst lítání a možnosti parkování
Na Petříně je lepší parkovat na konci Šermířské a pak pokračovat cestičkou dozadu kolem růžového sadu.
Toto není organizovaná akce - jde o přátelské setkání 27.9.2014
11-13 hod Petřín - létání kolem rozhledny - louka za rozhlednou
13-15 hod Na Slamníku - přejezd na P7, oběd, dobíjení baterek
15-17 hod Stromovka - sraz na Psí louce - létání ve Stromovce, Psí louka, zámeček, rybníky
17-?? hod Na Slamníku - volná zábava, projekce sestřihaných videí, historky z natáčení
takže pro zájemce o setkání posílám fotky z míst lítání a možnosti parkování
Na Petříně je lepší parkovat na konci Šermířské a pak pokračovat cestičkou dozadu kolem růžového sadu.
Re: DJI0300 - DJI - F300 Phantom pokračování
To Gardenroute:
vezmi s sebou na PPPPPPPPP tu protisluneční clonu, také uvažuji že něco postavím a rád bych ji viděl v akci jak drží při prudkém letu. Díky.
Jinak kdo je mimopražský a neví kde parkovat - dal jsem fotky do Pokecu, abysme tu z toho nedělali guláš.
http://www.rcmania.cz/viewtopic.php?f=111&t=67752&p=1154375#p1154375
vezmi s sebou na PPPPPPPPP tu protisluneční clonu, také uvažuji že něco postavím a rád bych ji viděl v akci jak drží při prudkém letu. Díky.
Jinak kdo je mimopražský a neví kde parkovat - dal jsem fotky do Pokecu, abysme tu z toho nedělali guláš.
http://www.rcmania.cz/viewtopic.php?f=111&t=67752&p=1154375#p1154375
Akce PPPPPPPPP - 27.9.2014
účast přislíbili:
- Dag2B3
- Gardenroute
- Petr K
- Prochor
- Jarda Řešátko s klukama z Telinku
- Tomáš C - majitel portálu
- Texmur
- Nighthunter
účast přislíbili:
- Dag2B3
- Gardenroute
- Petr K
- Prochor
- Jarda Řešátko s klukama z Telinku
- Tomáš C - majitel portálu
- Texmur
- Nighthunter
Naposledy upravil(a) Dag2B3 dne úte 23.09.2014 9:01, celkem upraveno 1 x.
- gardenroute
První Pražské Podzimni PoPolední Polétání Phantomů Potom Pár
Doplnil bych Daga ještě videem z prvního a zatím posledního setkání na jaře, které se celkem povedlo, ačkoliv se nás zas tak mnoho nesešlo... Třeba Vás to bude inspirovat
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lRjAk-OOJpg[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lRjAk-OOJpg[/youtube]
- gardenroute
Re: DJI0300 - DJI - F300 Phantom pokračování
没问题Dag2B3 píše:To Gardenroute:
vezmi s sebou na PPPPPPPPP tu protisluneční clonu, také uvažuji že něco postavím a rád bych ji viděl v akci jak drží při prudkém letu. Díky...
Akorát bych už asi pomalu upgradoval z H3-2D na H3-3D, stále čekám na dořešeni toho paskvilu s tim "xurva dratem" místo "dock connectoru", na RCG se začínají objevovat zkušenosti s přestavbou toho drátu opět na dock konektor (už mám na to i pěkný obrázkový návod, ačkoliv v "čajna"), na který jsem zvyklý, to mě doteď v upgrade v podstatě brzdilo. Jsou ale nějaké problémy s napasováním toho modulu, jako by Číňani dělali různé nekompatibilní verze a zmršené, a DJI poplatky GP asi platit nebude
Ale do Vánoční expedice ho chci mít na Ptaakovi, do větru se to bude hodit
Pro účastníky PPPPPPPP.
Vzhledem k minulému programu doporučuji každému vzít s sebou nějaké video na flešce. Večer se promítají videa na větší televizi a každý něco přinesl. Snažte se mít rozumnou délku (ideální kolem 5minut) a záběry alespoň trochu sestřihlé (nikdo není zvědavý na statické 3minuty zahřívání a potom taneček s kompasem
Snad bude přát i počasí.
Vzhledem k minulému programu doporučuji každému vzít s sebou nějaké video na flešce. Večer se promítají videa na větší televizi a každý něco přinesl. Snažte se mít rozumnou délku (ideální kolem 5minut) a záběry alespoň trochu sestřihlé (nikdo není zvědavý na statické 3minuty zahřívání a potom taneček s kompasem
Snad bude přát i počasí.