E-Flite Blade Nano QX BNF
- vylizplech
Re: E-Flite Blade Nano QX BNF
Tak problém vyřešen, vyměnil jsem konektor na coptéře za náhradní co jsem měl doma a už to zase lítá jak má 
Blade 130X, Blade Nano QX,3D, 200 QX, LA-PARAMOTOR, DX6i, Sim. Phoenix +Futaba T6EX.
- vylizplech
Tak jsem zjistil, že mi zadní pravý motorek po dolítání baterky vždycky hřeje víc než ostatní a vydává trošku jiný zvuk, výměna motoru nepomáhá, dělá to tak u každého a když už baterie slábne, tak při větší zátěži jako by motor nestíhal a koptéra se zhoupne dozadu, nebo to začne blikat červeně a koptéra jde k zemi. Připadá mi to jako by ten motor měl větší odběr proudu. Nemáte někdo podobný problém?
Blade 130X, Blade Nano QX,3D, 200 QX, LA-PARAMOTOR, DX6i, Sim. Phoenix +Futaba T6EX.
Nějak zápasím s dosahem přiloženým vysílačem. Na zahradě se pohybuje kolem 15 metrů, nazkoušel jste někdo dosah? Díky moc.
JR Graupner DSX9
Trex 500-hc3sx, Logo 600-hc3sx
(Trex 450, Minititan, T-rex 600N - prodáno)
Trex 500-hc3sx, Logo 600-hc3sx
(Trex 450, Minititan, T-rex 600N - prodáno)
Nemám origo vysílač (mám DX6i),takže bohužel nemůžu pomoci, ale 15 metrů se mi zdá opravdu málo. Zkontroloval bych anténu na vrtulníčku, zda je dobře připájená.
WASP V2, RC Factory Flash, Blade Nano QX
Kvadrokoptera Blade 200 QX + spektrum DX6i
Ahoj nějak se mi nedaří rozchodit tuto Kvadrokopteru s tímto vysílačem, nemám s tím skušenosti a potřeboval bych asi pomoct s nastavenim ovladače, nenašla by se nějaká dobrá duše s Ostravy nebo Frýdku Místku co by mi s tím osobně pomohla ? Je lepší to vizualně vidět. email: kocur.jg@seznam.cz nebo tel. 737769842
Bade 200 QX + Spektrum DX6i
Re: Kvadrokoptera Blade 200 QX + spektrum DX6i
Klidně zavolej, domluvíme se.
T500, T700, 350QX, SALy, Ardea, Mystique
Re: Kvadrokoptera Blade 200 QX + spektrum DX6i
No zavolal bych kdybych měl číslo.
Tak hoši dik za pomoc. Kvadro lítá jak má, hlavním problémem je špatně sepsaný návod jak v anglické tak v české verzi. Pro novačky je to prostě špatné.
- vylizplech
Tak jsem si udělal na mikrocoptéře osvětlení pro noční lítání, stačily mi k tomu diody ze staré 3kanálové vysílačky. Diody jsou zapojeny po 2 do série, červené svítí i za letu moc hezky, zelené jsou už na větší vzdálenost méně čitelné, ale na poletování kousek od sebe to stačí.
Ještě vám to lítá? 
Blade 130X, FPV Quady QX90, 200, 210, 250, Mini Prôtos FBL Brain
DX7s, Phoenix
DX7s, Phoenix
Můžete mě prosím vysvětlit jaký je rozdíl mezi :
Quadrocopter Blade Nano QX Bind & Fly
Quadrocopter Blade Nano QX, RTB
Quadrocopter Blade Nano QX, RTF
díky
Quadrocopter Blade Nano QX Bind & Fly
Quadrocopter Blade Nano QX, RTB
Quadrocopter Blade Nano QX, RTF
díky
Blade 130X, FPV Quady QX90, 200, 210, 250, Mini Prôtos FBL Brain
DX7s, Phoenix
DX7s, Phoenix
Děkuji za rychlou odpověď
a ještě jedna otázka dá se přibaleným ovladačem dobře lítat nebo jaké jsou přesně výhody Dx6i? Všiml jsem si že skoro všichni si ho pořizují.
Tak jsem si tuhle poletuchu pořídil vve FPV verzi. uuch.