vybavení tracy od svora
vybavení tracy od svora
poradil by mi někdo jaké vybavení je nejvhodnejší pro model trasy od svora,děkuji
Já mám elektro verzi se stejnosměrným motorem Speed 600, 2x servo HS-81, regulátor JES 030, přijímač a sedmičlánek 1700 mAh. Pro verzi větroně stačí přijímačový baterky, přijímač a serva. Přemýšlím o jeho prodeji, protože mám radši něco obratného.
Moje modely: http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=137
Modely v provozu: Tracy, Alfa baby, Piper, Stíhačka
Modely ve stavbě: Spitfire Mk. IXC, Sopw. Camel, Hanriot HD 1,
Modely v provozu: Tracy, Alfa baby, Piper, Stíhačka
Modely ve stavbě: Spitfire Mk. IXC, Sopw. Camel, Hanriot HD 1,
- georg
- Kontaktovat uživatele:
Cau osobně mám doma 2. 1. je motorová mám 2×standard HS-422, motor Bel 2210/30, regul Bel 20A(střídavý), Li-pol 1300-1800 3S. Pak mám bezmotorovou 2×HS-81, 2×podobný HS-55kám. Osobně doporučuju STŘÍDÁK A NA SOP a VOP HS-81. Stačí. případně piš ICQ.
Georg
Georg
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná
Modeláři Točná
JardaF: Ty odkazy nejdou už jsem prolez celej váš web a nikde po Tracy ani památka i na foru jsou obrázky fuč. Chystám se na stavbu tak by mě obrázky ze stavby moc zajímali. Nemůžeš je někam hodit prosím.
Naposledy upravil(a) kroxigor dne čtv 12.03.2009 5:33, celkem upraveno 1 x.
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
Bohužel už je to nějaký čas a na těch odkazech to nenajdete, s lidmi co provozují ten web už nemám nic společného. Neznamená to ale, že to neexistuje. Pokud ten článek a také fotky ze stavby někdo budete chtít, pošlete mi SZ s e-mailem kam to zaslat a já Vám to pošlu. Pokud by admin usoudil, že článek o stavbě Tracy se hodil sem na stránky, rád mu jej poskytnu.
Klidně... Já jen si teď zaboha nemůžu vybavit, kdo tomu šéfuje, nebo jim to mám nabídnout přes ten klikací odkaz "napíšete" nám? Konec konců mám toho tady v PC víc, co na těch stránkách bylo a teď už není a bylo to právě o začátcích s létáním, možná by to někomu opravdu pomohlo.kroxigor píše:Možná by to šlo dát ho na rcserver.cz určitě by to někomu pomohlo na internetu jsem moc informací o stavbě Tracy nenašel.
Taky se primlouvam za zverejneni postupu. O vikendu jsem TRACY nahrubo slepil. Ted uz jen po volnych vecernich chvilkach dobrusuju na blizke vikendove potahovani.
Ptal jsem se tady na okridylkovani. Podle rad a informaci nakonec udelam kridylka na vnitrnich kridlech odriznutim 2cm odtokovky (3cm lista) na mixovani brzd (potreba to pry extra nebude ale chci si brzdy a vztlak klapky vyzkouset).
Serva nejaka obyc 9g ze suflete, motor Ray B2835/16 s 25a nebo 30a reglem (tezky stridakovy inrunner s rozteci sroubu na prepazce jako 400ka, vaha ale nevadi, predpokladam, ze se cumak pri chybejici +200gramove 600 stejne bude dovazovat - ten motor se mi tu valel, hridel meka ale ve vetroni snad k uhone neprijde). Baterky co jsou po ruce a co se do tenkeho trupu vejdou (=jen placaty 3s lipol, a123 se nevejdou, mozna 1100mah 4s v tube ale to je malo).
Nevim jeste cim potahnout, ale asi oracoverem (druhy kandidat solarfilm) a jestli dobre obrousim a vytmelim chybky, tak mozna kridla transparentni (nema cenu delat z kridla za kazdou cenu akvarko, kdyz je rybka mrzacek
).
Koupil jsem sklopku 7"x4" s kuzelem (4cm) akorat mam pochybnosti, jestli na ten motor nebude potreba kvuli chlazeni turbo kuzel s dirou uprostred. Nechci teda s tim litat jak s hotlinerem ale i tak jeste koumam, jestli nekde na trupu za kabinou nevypilovat nejaky sterbiny na odfuky teplyho vzduchu. Aby nebylo v trupu jak v peci, takovej regl nebo prijimac v horecce by asi moc s pristanim nepomohl
Ptal jsem se tady na okridylkovani. Podle rad a informaci nakonec udelam kridylka na vnitrnich kridlech odriznutim 2cm odtokovky (3cm lista) na mixovani brzd (potreba to pry extra nebude ale chci si brzdy a vztlak klapky vyzkouset).
Serva nejaka obyc 9g ze suflete, motor Ray B2835/16 s 25a nebo 30a reglem (tezky stridakovy inrunner s rozteci sroubu na prepazce jako 400ka, vaha ale nevadi, predpokladam, ze se cumak pri chybejici +200gramove 600 stejne bude dovazovat - ten motor se mi tu valel, hridel meka ale ve vetroni snad k uhone neprijde). Baterky co jsou po ruce a co se do tenkeho trupu vejdou (=jen placaty 3s lipol, a123 se nevejdou, mozna 1100mah 4s v tube ale to je malo).
Nevim jeste cim potahnout, ale asi oracoverem (druhy kandidat solarfilm) a jestli dobre obrousim a vytmelim chybky, tak mozna kridla transparentni (nema cenu delat z kridla za kazdou cenu akvarko, kdyz je rybka mrzacek
Koupil jsem sklopku 7"x4" s kuzelem (4cm) akorat mam pochybnosti, jestli na ten motor nebude potreba kvuli chlazeni turbo kuzel s dirou uprostred. Nechci teda s tim litat jak s hotlinerem ale i tak jeste koumam, jestli nekde na trupu za kabinou nevypilovat nejaky sterbiny na odfuky teplyho vzduchu. Aby nebylo v trupu jak v peci, takovej regl nebo prijimac v horecce by asi moc s pristanim nepomohl