xxkarlosxx píše:JJ,to byl.. Ten Scorpion je dvakrát hlučnější než origo... Kamarád začal okamžitě couvat ještě dál než obvykle stojí při startu

.. Spíš nepobírám proč s 325 listama vše úplně cajk a s 352 vibruje v určitých otáčkách a to jsem listy vyvážil i když moc nepotřebovali..
Jaké délky listů máš na svým 3S?
Nejvíc lítám s origo 360 Align listy, a pak mám 350 Blattschmied polosymetrické. Právě kvůli nim potřebuju snížit ty otáčky. Tyto dvoje listy mi sedí nejlíp. Já jako začátečník mám rád pomalé, klidné chování. A zkoušel jsem ještě asi troje 350 (3 x různá čína), ale ty se všechny chovaly na mě moc divoce.
S 325 (různými) jsem taky zkoušel lítat, ale ty dlouhé se mi zdají lepší - lítá to klidněji, ladněji.
Jediné které jsem ještě neprubnul a mám je, jsou 325 Radixy. Ty prý jsou výborné, neměl jsem pro ně podložky, ale už mám tak se těším že vyzkouším.
Vibrace jsem s žádnými nezaznamenal. Ale lítám 2250, 2450, 2620 ot.
Pro ty Blattshmiedy bych potřeboval kolem 2000, ale regl mě tam už nechce pustit, proto budu měnit ten pastorek. S 11T se dostanu na 2000 a nahoru mě to omezovat nebude, těch mých 2600 to dá taky v pohodě.
Jo a Scorpiona znám, mám Scorpion HKII-2216-12 v letadle (takový malý RychloJet), 3350kV. Do heliny třídy 450 by se hodil přesně. Ale na Scorpionech mi vadí, že
výrobce nařizuje každých 5 letů (!!!) mazat všechna ložiska. To bych měl každých 5 letů (!!!) montovat motor z vrtulníku (???)

FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz