Cessna 182 Skyline vs. Beaver
Cessna 182 Skyline vs. Beaver
Zdravím, mám zalítanou Betu 1400 už rok a chtěl bych jít do většího. Mám na výběr Cessna 182 skyline EPP s plováky nebo Sea Beaver EPP. Líbí se mi obě letadla. U Cessny mám pocit, že křídla se mi nebudou vejít na dekl do auta. Dalo by se to vyřešit, že bych to dal na suchý zip a připevnit na strop v autě. Jaký máte nápady, názory a které letadlo by jste si vybrali? Děkuji za odpověd.
Graupner MX-12 HoTT, Beta 1400, Funcub 1400, T-Rex 450Pro
Re: Cessna 182 Skyline vs. Beaver
Z těchto dvou bych si určitě vybral FunCuba! 
Jardátor píše:Z těchto dvou bych si určitě vybral FunCuba!
Jak jsou tam řešení s křídlama? 1400 bych potřeboval mít odděleně.
FunCub má křídla dělená
FunCub má křídlo dělené, ikdyž si ho většina lidí nechává napevno spojené. A ano, jak napsal Jardátor, z těchto dvou ani jeden, to rozhodně raději ten FunCub, nebo můžu dále vřele doporučit Apprentice 15 od e-flite.
Rytmus Mini, Toro900, Pulse 15e, Apprentice, Talon mini, Trainer40OBL, Twinstar, quadra, Taranis X9E
hloupá otázka. Co je na těch dvou, které "nebrat", špatně. Beaver se dá krom Pelikána koupit i od Robbe .
Asi bych radši toho beavera, který má případně vzadu ostruhu (nemýlím-li se), tudíž snese horší přistávací plochu...je taky větší a bude asi kousek hodnejší a lépe vidět.
Jinak toho FunCuba mám taky, je super
a taky ho doporučuju...i když ten Beaver je moc hezkej kousek 
Jinak toho FunCuba mám taky, je super
Multiplex, DJI, FrSky, RCM Lužice, SLČS, YI 4K+
Ani s jedním érem,které uvádíš chybu neuděláš,možná jsou hezčí a maketovější jak FunCub,ale Multiplex má svoje kvality a Fc je hodně povedené a oblíbené éro,je to takový všestranný dříč,navíc si můžeš koupit jen stavebnici a osadit ho podle svého uvážení.A jak píší kluci přede mnou,křídlo je dělené,takže ho klidně narveš třeba i do velorexu.Tak vybíre dle toho,co se ti víc líbí,a pokud nemáš zrovna ideální plochu,ber Fc,ten přistane téměř všude.mrkni na videa,na Yt je toho spousta! 
Bobřík je moje (zatím nesplněná) srdcová záležitost - a tenhle je fakt vymazlenej. Jinak FC je dělník co nemá chybu (snad krom origo podvozku ale dá se stím žít) -Radek
ICQ 638556901
Ahoj
Nevíte o nějakém Funcubovi,kterého by měli skladem..
Dík
Nevíte o nějakém Funcubovi,kterého by měli skladem..
Dík
Pelikán má skladem pouze komplet osazeného. Tak u každého prodejce, se kterým spolupracuje. Samostatnou stavebnici momentálně nemá skladem, tak ji asi nebude mít nikdo.
Sky Surfer,XENO,FunCub,Sky Cruise,Bixler II,Blazer,FrSky TARANIS-plus
kit se dá sehnat...ale u lindingera...
http://shop.lindinger.at/product_info.p ... s_id=84284
http://shop.lindinger.at/product_info.p ... s_id=84284
Koukám, že Funcub je cenově někde jinde než Beaver
Taky se mi na začátku líbila, jen ty velká kola mi praštila do očí.
Docela přistávám na louce, kde není asfalt, ta tráva bývá i pocekaná, jen nevím, jestli po něm dokáže startovat i přistát Beaver. Věřím, že Funcub určitě, ale ta cena. 
Pokud mám správné informace,kit FunCubu by měl být v prodeji asi do měsíce,a v novém roce by měl být kit i Pilatuse a dalších modelů od MPX.je to jak jsem psal,kompletně vybavených ér u nás MPX prodává minimální množství,zatímco kity jsou velmi rychle vyprodané. 
Cserv píše:ale ta cena.
já myslím, že ta cena za to stojí...rozhodně já jsem za něj velmi rád...