Cypves píše:Má tady někdo zkušenost s reklamováním Zenmuse H3-2D? Měl jsem ošklivou nehodu s koptérou a gimbal teď nestabilizuje, jeho motory navíc při pohybu začnou "vibrovat", jako by měli nějakou vůli ale při vypnutém gimbalu s nima jde otáček krásně bez nějakého náznaku vůle.. Já jen jestli to má cenu někam posílat a čekat měsíc abych se dozvěděl, že to je stejně neopravitelné, resp. opravitelné za cenu nového gimbalu..
Nejbližší autorizovaný DJI servis je v Německu (
DJI GmbH, Im Birkenfeld 2, 97795 Schondra, Tel: 00 49 (0) 9747 9304277, Email: info.europe@dji.com), již jsem s nimi několikrát komunikoval (kvůli kalibraci horizontu), jsou celkem ochotní.
Reklamaci musíš vždy dělat přes autorizovaného dealera, kde jsi Zenmuse koupil, který to cestou distributora zašle na autorizovaný servis k opravě či posouzení opravy.
Nicméně netuším, co by jsi chtěl reklamovat, když jsi si gimbal zničil pádem ? To je na opravu, ne na reklamaci, nebo se mýlím ? Oprava stejnou cestou.
Tvá závada ale může být ještě někde jinde, vůbec nepíšeš nic o svém setupu (co máš za koptéru). H3-xD má ještě GCU jednotku, která je buď jako stand-alone box, nebo je integrována na základní desce (např. u Phantomů 1 s board upgrade nebo P2). Může být problém s kabeláží od GCU... Obrať se na nějakého autorizovaného prodejce, který ti diagnostikou zjistí, zda-li problém je v gimbalu, GCU či někde jinde, a co bude potřeba opravovat...