pivandrift píše:Jo, jo, je pravda, že se v té debatě zapomělo řict, že svůj hlavní učel ( 2-osou stabilizaci) plní FY-G3 výborně.
Už je na cestě FY - 3 osy a tak jsem zvědav, jestli bude tak dobře fungovat jako 2 osák
pivandrift píše:Jo, jo, je pravda, že se v té debatě zapomělo řict, že svůj hlavní učel ( 2-osou stabilizaci) plní FY-G3 výborně.
3D gimbal Zenmuse H3-3D je dokonce lehčí než 2D verze H3-2D [emoji3]pivandrift píše:Motor navíc a jen o 8 gramů těžší. Jak to jenom dělaj?
jamesgsf píše:A1 na tý straně co je usb. To je signálovej pro naklápění pich. Natáhnout do přijímače na volnej kanál. To stačí.
jamesgsf píše:Tak ještě že by se to povolovalo v menu nastavení desky, mám tam alexmos a tam se to nastavuje, jak je to u originálu s brugi to nevim
jamesgsf píše:...Ve vysílačce to mám 0-100(vodorovně, dolů) řízené páčkou zapnuto,vypnuto a velikost výchylky ovliněna potenciometrem.
jamesgsf píše:Abych to mohl v klidu vypnout a vrátit se do roviny a nemusel hledat poták když mám nasazený brejle. Mám tam nastavený zpomalení, ať se na to dá koukat. Na páčky v klidu dostanu, poťáky se hledají hůře. Taky mám T9x a Open.