Mobius kamera

Létání na výlety s přenosem obrazu je tu. Vysílače, přijímače, kamery či video-brýle. Pokus te se co nejvíce dodržovat zákony ČR. Samozřejmě, že i natáčení z modelů, výběr kamer a foťáků. Prostě věci související.
Odpovědět
Zpráva
Autor
vojta mansfeld
Kontaktovat uživatele:

Re: Mobius kamera

#316 Příspěvek od vojta mansfeld »

Posílám na ukázku ještě jeden screenshot z Mobiusu, já jsem z ní naprosto nadšen!!! A chci se zeptat, když jí připojím k počítači tak oranžová led signalizuje spojení a přenos dat, a když to vypnu tak svítící zelená led signalizuje probíhající nabíjení? Když se to nabije tak nesvítí nic? Jak to je? Díky...
Přílohy
QuickTimePlayer 2014-08-20 15-53-18-75.jpg
Pioneer,Superzoom XL,Rally XP,F3K Manta,E-Hawk 1500,FPV MaxiSwift,MiniExtra 330,Quad500,FPV Swift2.
stanikg

#317 Příspěvek od stanikg »

tak ako pises jak sa nabije tak nesvieti nic
VBar Control , Logo 550 SX+Neo, Goblin700 Competition+neo , Icharger 4010duo ,
Hora
Kontaktovat uživatele:

#318 Příspěvek od Hora »

V pátek jsem se stal majitelem této suprovní kamerky. V souvislosti s ní bych se zeptal, jaký SW používáte pro střih videa a jakým SW opravujete u fotek efekt rybího oka?
Toro 300 (TELINK), Mustang P51-D (ŠAD model), Blade MCX, MiniQuadcopter (3D tisk) s KK2.1
Václav Procházka

#319 Příspěvek od Václav Procházka »

vojta mansfeld : nezlob se na mě, ale tento snímek, co jsi sem dal svědčí o naivitě pilota. Nalétávat s modelem na kočárek s děckem je stupidita :-( Více se k tomu nechci vyjadřovat, ale musel jsem ti to napsat.
H1N1
Kontaktovat uživatele:

#320 Příspěvek od H1N1 »

Jelikoz mam take malou dcerku tak souhlasim plne s Vaskem. Nastesti se nic nestalo.
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/
miťo

#321 Příspěvek od miťo »

vojta mansfeld píše:Posílám na ukázku ještě jeden screenshot z Mobiusu, já jsem z ní naprosto nadšen!!! A chci se zeptat, když jí připojím k počítači tak oranžová led signalizuje spojení a přenos dat, a když to vypnu tak svítící zelená led signalizuje probíhající nabíjení? Když se to nabije tak nesvítí nic? Jak to je? Díky...

Vojto Vojto, vzhledem k tomu, žes kritizoval moje létání ve městě se 110g minivětroněm (+30g minikamera) bych čekal, že budeš mít více rozumu. Podle fotky se ta vrtule točila... maminka se taky bojí... tímhle nám modelářům dobrou reklamu neděláš...

P.S.: mrkněte na stín modelu. Levá polovina výškovky mi přišla divná a podle stínu je jaksi na odchodu? Ta troska pod modelem je kousek výškovky?
Naposledy upravil(a) miťo dne úte 26.08.2014 10:04, celkem upraveno 1 x.
10 bublinkoletů, F450 jako TBS Discovery, DX6, vimeo.com/martinkatera
miťo

#322 Příspěvek od miťo »

Dnes jsem poprvé vyzkoušel Mobius v režimu foto. Časování po jedné vteřině. Lokalita: Černá hora
Přílohy
aIMAG0133.jpg
aIMAG0118.jpg
aIMAG0089.jpg
Asek
Kontaktovat uživatele:

#323 Příspěvek od Asek »

Hora píše:V pátek jsem se stal majitelem této suprovní kamerky. V souvislosti s ní bych se zeptal, jaký SW používáte pro střih videa a jakým SW opravujete u fotek efekt rybího oka?

Stříhám v Corel Video Studio X6, ale je to asi jedno, záleží na co je kdo zvyklý. A rybí oko neodstraňuju, mě se tam líbí :lol: . Pokud bych ho chtěl eliminovat, mám i "úzký" objektiv.
Futaby T14SG, T9CP+Duplex, FC16+FrSky
už jen elektry, LMS Beckov
jio

#324 Příspěvek od jio »

Na JMM jsem vyzkoušel, jestli by šlo použít Mobius pro natáčení z ruky. Není to nic moc, ale jako nouzovka i při mizerných světelných podmínkách snad ano.
Bez úprav
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DbdqI00wCgw[/youtube]
Stejné video, upraven jas a kontrast v Avidemux a přidána stabilizace na YT
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XXfi30S3LQQ[/youtube]
vojta mansfeld
Kontaktovat uživatele:

#325 Příspěvek od vojta mansfeld »

Jj to co visí je půlka klapky výškovky...
Jinak potřebuju radu.. Nevím co se to sakra děje mám v Mobiusce micro SD 8GB class 10 a normálně jsem na ní už folmoval a teď když v ní je tak to zezadu u karty svítí červeně a záznam se neukládá... Jinak kamera se chová úplně stejně jako kdyby nahrávala ale na kartě nic není a vzadu to svítí červeně... Už mám nervy na kraji dnes jsem mohl natočit naprosto úžasný video a dal jsem do toho tolik práce a peněz, a na kartě nic není... Máte někdo nějakou radu? Zapnutí, vypnutí nic a zasouvání a vyndavání karty taky... Když to připojím k pc tak se to chová že tam karta je a normálně z ní můžu kopírovat... Co s tím?

Tak u jiný karty to bliká taky, ale ukládá se to ... Problém je teda jen s tou osmičkou... Ale v pc funguje normálně...

Tak další zkouška a funguje i ta osmička... To bude asi spolehlivá kamera :| :| :| :|
Pioneer,Superzoom XL,Rally XP,F3K Manta,E-Hawk 1500,FPV MaxiSwift,MiniExtra 330,Quad500,FPV Swift2.
miťo

#326 Příspěvek od miťo »

Nemá to vzadu při pořizování záznamu blikat? Tedy v autě, kde na to vidím před sebou, to vzadu červeně bliká. Jestli není trvalé svícení STBY nebo porucha. Jen tipuju, nemám teď Mobiuse u sebe.
miťo

#327 Příspěvek od miťo »

Pár fotek z Mobiuse. Sice to není tolik megapixelů co má GoPro, ale vizuálně to za ty prachy není vůbec špatný!
Přílohy
Trutnovsko
Trutnovsko
Broumovsko
Broumovsko
jendabek

#328 Příspěvek od jendabek »

Hej hola, nemáte někdo tip na dokonalé a levné odstranění "jello efektu" u letadla? Tj. vlnění při natáčení při chodu motoru?
Nefungovalo by např. tohle?
http://www.ebay.com/itm/FC-Flight-Contr ... 1e8e42afa6
Asi je potřeba, aby to bylo dimenzováno přesně na hmotnost kamerky, což asi nebude... :-/
Taky jsem slyšel o nějakém gelu... co podle Vás skutečně funguje?
Jinak vím, že je potřeba vyvážit vrtuli, ale asi jen to nestačí.
Díky!
toty

#329 Příspěvek od toty »

Koukni sem: http://www.rcmania.cz/viewtopic.php?f=96&t=67691
Pokud se jedná o vibrace, tak houbička na nádobí, suchý zip a podobně...
Srážka s blbcem je problém, ale srážka s blbcem v zrcadlovém bludišti je neřešitelný problém..
jendabek

#330 Příspěvek od jendabek »

Hele ta houbička mě nenapadla - díky! Ale uvidíme, jestli to bude stoprocentní.
Na suchém zipu to už mám, zjistil jsem, že to na uchycení bohatě stačí.
Odpovědět

Zpět na „FPV, točení videa a focení“