Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
To já spíš přemejšlím, jak moc bych se musel nudit, abych něco takovýho zkoušel. Jinak nic proti, byla doba, kdy jsem zkoušel, jak velkou nit utáhne moucha . To je ale hlubokej středověk.
Co napíšu je jen můj názor, který nikomu nevnucuju.
Shorty píše:To já spíš přemejšlím, jak moc bych se musel nudit, abych něco takovýho zkoušel. Jinak nic proti, byla doba, kdy jsem zkoušel, jak velkou nit utáhne moucha . To je ale hlubokej středověk.
Já vím , ale je to k jednomu projektu, jinak bych se na to vykašlal, práce mám víc jak dost
JR Graupner DSX9 Trex 500-hc3sx, Logo 600-hc3sx (Trex 450, Minititan, T-rex 600N - prodáno)
Tak mi to nedalo a vytáhl jsem podobnej větráček z lodi pro vnuky. Tomuto větráku nejde otočit polaritou ot. To znamená, že se točí jen na jednu stranu. Na druhou ne. Tedy nejspíš platí co napsal DJIvison.
Co napíšu je jen můj názor, který nikomu nevnucuju.
Zítra se dostanu k větráku, tak to zkusím. Přiznávám se, že jsem změnou polarity nezkoušel větrák roztočit, to pouze dedukuji. Beru to jako klasický stejnosměrný elektromotorek elektromotorek.
JR Graupner DSX9 Trex 500-hc3sx, Logo 600-hc3sx (Trex 450, Minititan, T-rex 600N - prodáno)