Netopyr píše:Takže dnes zkusím 2serva na vrtulce a pak je rozeberu jestli jdou otočit a pak se uvidí.
Co jsem se dočetl, tak reverzovat jde po rozebrání jen analogové servo. U digitálního ti přehození drátků na motorku a potenciometru nepomůže.
Netopyr píše:Takže dnes zkusím 2serva na vrtulce a pak je rozeberu jestli jdou otočit a pak se uvidí.
Netopyr píše:Po zkušenostech mých a kolegy asi předělám konektor, aby tam nějaký co snese nějaké zatížení. Dnes jsem zkoušel hned po letu a konektor je zahřátý a navíc při nabíjení to taky pořád dělá paseku. Děkuji
Netopyr píše:Přemýšlím nad tím proudem 10A mi přijde málo, i když originální baterky by měly dávat 10,5A. Jestli když už tam nedat něco na 20A. Ale asi je to blbost. Asi na 10A je lepší než to co tam je. Neber to osobně, ale dva konektory za sebou?? Já už desku nevireklamuju, mám na ní letováno, tak bych to dal na přímo. Každopádně děkuji za reakci, aspoň někdo reaguje.
krtek2k píše:http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewitem.asp?idproduct=49846
toto nejde použít? Když z toho sundáš smršťovačku, odpájíš kabely a vpájíš to na kabel novýho serva , tak bude nárůst hmotnosti 2-3 možná 4gramy.