Spektrum DX8 zkušenosti a pod.
Re: Spektrum DX8 zkusenosti sem
Zdravím,
Tak pokud potřebuješ jenom 7 kanálů (6 klasika na vrtulník + jeden na záchranu), tak na záchranu použij funkci Governor.
Governor můžeš nastavit na páčku Rudd D/R v menu governor a ziskem governoru řídíš záchranu.
Jenom si pak vytáhneš kanál z přijímače (typicky AUX2) do záchrany.
Takto to létám já a řídím jak Gyro, tak záchranu zvlášť.
Pokud se ptáš jenom na přemontování tlačítka, tak s tím by asi problém být neměl, pokud ti vystačí kabely od tlačítek...
Já jsem narazil na problém, pokud chci opravdu přidat do spalováku Governor a i záchranu. Pak už je to trochu problém a zatím jsem nepřišel na to, jak to vyřešit….
Roman
Tak pokud potřebuješ jenom 7 kanálů (6 klasika na vrtulník + jeden na záchranu), tak na záchranu použij funkci Governor.
Governor můžeš nastavit na páčku Rudd D/R v menu governor a ziskem governoru řídíš záchranu.
Jenom si pak vytáhneš kanál z přijímače (typicky AUX2) do záchrany.
Takto to létám já a řídím jak Gyro, tak záchranu zvlášť.
Pokud se ptáš jenom na přemontování tlačítka, tak s tím by asi problém být neměl, pokud ti vystačí kabely od tlačítek...
Já jsem narazil na problém, pokud chci opravdu přidat do spalováku Governor a i záchranu. Pak už je to trochu problém a zatím jsem nepřišel na to, jak to vyřešit….
Roman
T-Rex 470LP; Logo 600SX; T-Rex 700 Gasser + Hanson 300
Spektrum DX8 CZ návod
Dobrý den,
chtěl bych Vás požádat, zdali nemáte český návod k RC soupravě Spektrum DX8. Dostal jsem vysílačku od bratrance, ale již nedohledal CZ návod. Prosím o případné zaslání na e-mail fjodor84@seznam.cz. Děkuji.
chtěl bych Vás požádat, zdali nemáte český návod k RC soupravě Spektrum DX8. Dostal jsem vysílačku od bratrance, ale již nedohledal CZ návod. Prosím o případné zaslání na e-mail fjodor84@seznam.cz. Děkuji.
Především F3Káčka, ale i něco omotorované se v hangáru najde
Jeti DS-12 Carbon
Jeti DS-12 Carbon
- HynX
- Kontaktovat uživatele:
Spektrum DX8 zkusenosti sem
Neviem, kolko je minimum. Ja mam nastaveny alarm na 4.6V, takze lietam minimalne na 4.7V. Zatial som ani raz nespadol na dosah alebo nizke napatie.vasylp píše:mam dotaz, kolik je minimum volt na origo akumulátor co máme ve vysilači? ted mam 4,8v
Naposledy upravil(a) HynX dne čtv 17.07.2014 20:31, celkem upraveno 1 x.
Logo600SX • Spitfire Mk XVI (3D tlač) • Futaba 14SG
- HynX
- Kontaktovat uživatele:
Ja to tak nejak podobne mam ako zamyslas.Digis píše:Zdravím, taky teď řeším jaký použít přepínač na záchraný mód. Sice jsem si objednal na radu zde ve vlákně, páčkový dlouhý přepínač bez aretace na pravpu stranu, ale napadlo mě jestli někdo nezkoušel namontovat tlačítlo Trainer/bind na pravou stranu nad TH místo RUDD. Létám palcema a zkoušel jsem, že by mě to docela vyhovovalo a přepínač RUDD jsem stejně nikdy nevyužil.
Trainer tlacitko som prepajkoval za momentovy prepinac a nasledne prehodil s Elev DR prepinacom. Mam mod2. Vsetko slape bez problemu a zachranu mam po ruke.
Logo600SX • Spitfire Mk XVI (3D tlač) • Futaba 14SG
jaké mate zkušenosti s touto baterkou
https://www.hobbyking.com/hobbyking/sto ... Pack_.html
ji vydrž, a nabíjeni origo nabíječkou nebo normální nabíječkou na li-pol
JETI DS-14 / MAVERICK / Goblin RAW / Spirit / Phoenix /
vasylp píše:jaké mate zkušenosti s touto baterkou
Nabíjím přímo ve vysílači. Výdrž v mém případě odhadem 3 měsíce na jedno nabití. Přes zimu samozřejmě více.
Ahoj, mám nový vysílač DX8 a lítám trex 450 pro dfc se 2 satelity DSM2 napojenými přímo do 3gx. A na nějakých 30-40 metrů občas ztratím signál.. 2x jsem to ustál, ale po 3 už byl pád.. A myslím, že mi vysílač v ruce vibroval, což znamená, že jsem opravdu ztratil signál...?
Taranis X9D+, T-rex 150 DFC, T-rex 450 DFC, T-rex 450L, T-Rex 600E PRO DFC, Vortex 250, Goblin 700
Hele a neodesel ti modul vysilaci jako mne na jare?
To netušim.. Vysílač mam od včera.. Poznam to nějak? Třeba tim Rate testem? Nebo jak se to přesně jmenuje?
Taranis X9D+, T-rex 150 DFC, T-rex 450 DFC, T-rex 450L, T-Rex 600E PRO DFC, Vortex 250, Goblin 700
No, na plny dosah by ses mel dostat v pohode na 700m a satelity by mely po celou dobu svitit
Náhodou nejde někde ve vysílači zvýšit dosah?
Urcite ne... pokud ti na displeyi pri zapnuti sviti EU nekde v rohu nebo v nastaveni systemu settings mas EU zvolene tak to je potom uz jen vadnym modulem ci antenou... a nebo satelity? kdes to kupoval, mas to v zaruce? Novy modul stoji 1200-1700kc v astre i s vymenou
Takze zkusmo.. Nabindovat a vzdalovat.. A nahodou spatnym prvotnim nabindovanim by to byt nemohlo? Jeste mam jeden satelit DSMX tak ho tam pak zkusim taky dat a uvidime..
Tak jsem tam nakonec dal přijímač a satelit DSMX a na 5 baterek žádná ztráta.. Tak že by to bylo tím, že jsem měl předtím napojené 2 satelity DMS2 přímo z 3GX? Ale to ni nějak moc nejde na rozum..
Pořídil jsem si novou baterku do vysílačky Turnigy 4000mAh lipol
A otázka zni jeslí můžu nabíjet setovou nabíječkou přez ovladač nebo musím Lipolku nabíjet zvlášť
A otázka zni jeslí můžu nabíjet setovou nabíječkou přez ovladač nebo musím Lipolku nabíjet zvlášť
JETI DS-14 / MAVERICK / Goblin RAW / Spirit / Phoenix /