Létání táty

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Zpráva
Autor
Jiří Kolář-BAN3
Kontaktovat uživatele:

Létání táty

#1 Příspěvek od Jiří Kolář-BAN3 »

Táta si koupil Dragonfly od VA. Já ho mám učit . Zkusil někdo naučit lítat vlastního otce???????????????? :cry: :cry: :lol:
cubik

#2 Příspěvek od cubik »

ja sem učil litat dědu :D
MC-22s

Flash-RC FACTORY

www.ikarus.estranky.cz
blesk
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od blesk »

cubik píše:ja sem učil litat dědu :D

já taky dědu :-D
HonzaS

#4 Příspěvek od HonzaS »

Táta po několikadením výcviku uspěšně uřídil Blasta, a to byl seřízenej ostře na 3D... nějakou dobu lítal i svahové kombaty, a ne uplně špatně. ale teť na to nějak neni čas... :cry:

Bráchu jsem naučil lítat taky, a šlo mu to... při sezoně 05/06 byl celkově 6 v halových akrobatech F3AI - B. ale teť spíš jezdí na SK8...

Máma letěla když jsem testoval letadlo pro začátečníky EASY od free airu... po chvíli s tím lítala osmičky (hooooodně jsem to otupil), při sestupu s tím řízla o panelák, a to byl (zatím) konec její kariéry...

Kamarád kterýho učim lítat lítá několikátou sezonu halové akrobaty, poslední sezonu se pravidelně umisťuje na bedně (3 místo na MČR, 2 místo Air race v turnově...).

Ovšem co mi dává zabrat nejvíc je naučit lítat sebe, a s helinou. :roll:
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
Mad_Box
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Mad_Box »

HonzaS píše:
Ovšem co mi dává zabrat nejvíc je naučit lítat sebe, a s helinou. :roll:

Ble ble ble :lol:
Raptor E700 (MSH Brain)
MiniProtos (miniVbar 5.2)
Jiří Kolář-BAN3
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Jiří Kolář-BAN3 »

Tak to jsem zvědavej jak to dopadne u nás. Je hodně vzteklej, když mu něco nejde. Dokonce si dal dvě serva na křidýlka. Já jsem ho zalítával a nevědomky řekl, že je to tupý. Pak si zkoušel zatáčet.Já měl rádio a on přes rameno zkoušel. Simulátor mu celkem jde.
Mad_Box
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Mad_Box »

Všichni na to jdete špatně, otce nesmíte učit létat. Musíte ho naučit dělat sponzora. Jakmile začne létat tak začne sponzorovat sám sebe.........

Jinak mám celkem výhodu že začátky učil otec mne. Pak s tím bohužel skončil a jen mne ustně trénoval a podporoval......

Ale teď učím lítat sestru tak vím jaký to je...
Raptor E700 (MSH Brain)
MiniProtos (miniVbar 5.2)
blesk
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od blesk »

Mad_Box píše:Všichni na to jdete špatně, otce nesmíte učit létat. Musíte ho naučit dělat sponzora. Jakmile začne létat tak začne sponzorovat sám sebe.........

tak to je hezký :-D
Bedřich
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Bedřich »

Mad_Box píše:Všichni na to jdete špatně, otce nesmíte učit létat. Musíte ho naučit dělat sponzora. Jakmile začne létat tak začne sponzorovat sám sebe.........

Presne tak taky sem na to sel z tehle strany :lol:
8Dandee

#10 Příspěvek od 8Dandee »

JJ to je fakt dobrý... taky bych ho měl na tohle naučit...

Já jsem to tátovi občas pujčoval ve vzduch (přes rameno), ale dělal s tím "psí kusy", a kdyby to nebylo dostatečně vysoko, tak to bylo dost nebezpečný.
Ale pořád se mu to snažim ještě pujčovat, ale tata se bojí. Ale mělo to jinou výhodou, protože dřív mi do toho strašně "kecal", ale potom sám viděl, že to neni žádná sranda, tak už mi do toho tolik nemluví... :wink: :D :D
blesk
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od blesk »

já když jsem tátovi půjčil termickou třímetrovku...
...tak se z toho stal 3D akrobat :lol:
wroum
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od wroum »

rodice si ze me delaj prdel ze sem jak malej jarda, pritelka taky... nastesti po me nikdo nechce abych ho ucil. vubec je to nezajima a ja sem rad ze mi do toho nikdo nekeca. doufam ze ten nezajem vsem vydrzi.
Dříve nadšenec do EPP, teď hlavně větroně.
georg
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od georg »

Já ted učim tatku, snaží to je dobře. Máme 2 vysílady, takže učitel žák kabel to jistí.
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná
Rychlik
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Rychlik »

Koukám, že všude je to podobný. Můj tatík začínal se mnou na Bellance, koupili jsme si kazdej jednu. Začli jsme simulátorama, aby jsme pochopili o co jde. Docela dobře jsme to zvládli, pak jsme začli naostro každý zvlášť. Já byl trochu rychlejší a odvážnější, takže po pár letech jsem si kupoval nové křídlo a později i trup. Pak následovalo několik motorů atd. On stále vyčkával a vlastně se poučoval z mých chyb. Takže vlasně žádnou velkou kolizi neměl.
Několikrát zapíchl anténu do země, ohnul ji a pak úplně zlomil. Jinak v poho. Obcas si plete výchylky, ale to je normální. Teď má MX-12, tak z toho má trochu guláš a občas zapomene že ji má a jde lítat s tou starou čínskou. :D :D :D
Thunder

#15 Příspěvek od Thunder »

Tak u nás se to trochu s tím učením střídalo, táta stavěl letadla, ale nikdy s něma nelítal (neměl soupravu) no a tak sem cca v 7 letech začal lítat já, tak mi radil, no a před dvěma roky jsem mu koupil vysněný vrtulníček (a teď už si je kupuje sám :) ), ale i když zpočátku nechtěl, tak začal létat i s letadly a tak ho to teď učím zase já, dostal samokřídlo, tak trénuje reflexy na většího vrtulníka. No a s tím sponzorstvím to docela funguje, sám vymejšlí co musíme koupit, abychom mohli nabíjet/lítat dohromady... Takže já si nestěžuji... Řekl bych, že co se modelů týče, vychoval sem ho dobře :D
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“