Ni-mh AAA po kontaktu s vodou
- Marex300
- Kontaktovat uživatele:
Ni-mh AAA po kontaktu s vodou
Ahoj, mam na kole zbastlene repraky Nokia na 3xAAA od GP. Zapomněl jsem je na kole během hodně silné bouřky a lijáku. Repraky nechám ještě vyschnou, je v nich voda. Mohli to ty baterky přežít? Nechci zatim riskovat dat je na nabíječku od GP. Repraky byly v tu dobu vyple a nejeví žádné známky zkratu,vyhoření apod. stejně i baterky, jako nové. Díky
WL toys V911, Tarot 450 Sport v3 - Prodám
Phoenix v4
DX6i
Phoenix v4
DX6i
Re: Ni-mh AAA po kontaktu s vodou
Zhrdzavejú. Treba to celé vysušiť rýchlo..
A mikrotužky nikláky... je ich plný hobbyking (a dobrých).. viac by mi bolo smutno za blanami reprákov, ale možno ani tie neboli z papiera.
A mikrotužky nikláky... je ich plný hobbyking (a dobrých).. viac by mi bolo smutno za blanami reprákov, ale možno ani tie neboli z papiera.
- Marex300
- Kontaktovat uživatele:
V reproduktorech bylo vody docela dost, ne že by tekla proudem ale viděl jsem v nich kapky. Nechám je ted pořádně proschnout a snad to přežily.
Phoenix v4
DX6i
Phoenix v4
DX6i
Z těch baterek bych sloupnul obal, aby se pod ním nedržela dlouho voda a po osušení znova zasmrštil, nebo třeba jen omotal izolepou. U těch repráků to může být horší. Jesli to je klasika s membránou a kmitačkou, může kmitačka začít drhnout ve štěrbině.
- Marex300
- Kontaktovat uživatele:
Díky moc, odhodlal jsem se vyzkoušet baterky i repráky po dlouhém vysušení a oni jedou
. Opravdu mě překvapily, aspoň jsem si jistý že už vydrží vše 
Phoenix v4
DX6i
Phoenix v4
DX6i