Jde mi tedy o to, zda-li riskuju něco "jiného" co "nevidím".
Mobius kamera
Re: Mobius kamera
Nejde o hloubku kapsy
, ale o to, že někde mi přijde něco zbytečně drahé a zajímají mě levnější alternativy a jejich výhody či nevýhody. Mobius má mít spotřebu při natáčení kolem 350mA, takže je to spíš 0,7W, což je už dosti zanedbatelné? V autě to dělá samozřejmě více, ale tam mě to "pálí" o hodně méně a jak zjištuji, tak UBEC mě neochrání před neovladatelností, musím to pořešit reglem, kde musím nastavit vyšší hladinu, kdy se vypíná motor, že ?
Srážka s blbcem je problém, ale srážka s blbcem v zrcadlovém bludišti je neřešitelný problém..
Ahoj,dalsi dotaz k mobiusu,dnes jsem ji zkusil v aute pripojit pres cigaretovou usb redukci,co muze davat az 2A a mobius hrozne topil. Nabity byl a tak jsem predpokladal ze se nabijet nebude, ale ty 2 chladice byly tak horky ze na nich neslo udrzet prsty. Zkusil jsem mibiuse odpojit od napajeni a tocit na baterku a behem chvilky byly chladice studeny, takze to bylo zpusobene tim externim napetim. Muzete me to nekdo vysvetlit? Je to normalni nebo nejaky error?
Srážka s blbcem je problém, ale srážka s blbcem v zrcadlovém bludišti je neřešitelný problém..
Mne sa Mobius hreje aj na baterke. Dokonca som ho raz mal na priamom slnku a nedal sa pomaly udrzat prst na chladici, ale vydrzal to. Najlepsie je, ked prudi okolo neho vzduch, pretoze nadmerne teplo tomu cipu tiez na zivotnosti nepridava.
Nemal niekto problem s pripojenim na android mne to nejak nejde .tel sam. s4 .ide mi o nastavovanie a pozretie videi na tel
VBar Control , Logo 550 SX+Neo, Goblin700 Competition+neo , Icharger 4010duo ,
Zkousel jsem to s S3 a fungovalo to bezvadne..mas otg kabel v telafonu? Pozor na nejake redukce..s tema je problem
Mam otg kabel ale je to len nejaka redukcia s mikro na usb. Usb kluc to rozpozna ale mobiuse nie .pouzivas aky kabel otg .
Do telefonu je třeba nejdříve nainstalovat aplikaci OTG status a pak teprve mSetup aplikaci pro komunikaci Android - Mobius. Vše je ke stažení na Android marketu, či jak se to teď jmenuje. OTG USB kabel je též třeba. Bez něj to "nepojede".
Vše toto mám. Komunikace však nejde .... Zprovoznil jsem to jakž, takž do doby, než vyšla aktualizace mSetup. Od té doby ani ranu ... Dál už se v tom nevrtám.
Vše toto mám. Komunikace však nejde .... Zprovoznil jsem to jakž, takž do doby, než vyšla aktualizace mSetup. Od té doby ani ranu ... Dál už se v tom nevrtám.
-
vojta mansfeld
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, jaké všechny kabely jsou dodávané k Mobiusu když ho objednám z ebaye? http://www.ebay.com/itm/Mobius-ActionCa ... OC:US:3160 Jsou tam krom USB kabelu i nějaké kabely pro připojení k vysílači FPV? Klidně bych to vyrobil z toho USB kabelu ale nevím jestli drátky vevnitř budou označené a nechce se mi experimentovat abych něco zbytečně nezničil, tak jestli je potřeba k tomu brát tohle http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... e_Set.html protože je to zbytečně drahý, nebo jestli je v balení nějaký kabel kterým to půjde k vysílači připojit. Díky.
Pioneer,Superzoom XL,Rally XP,F3K Manta,E-Hawk 1500,FPV MaxiSwift,MiniExtra 330,Quad500,FPV Swift2.
Z ebay som uz objednal 3ks a ku kazdemu bol aj video kabel. Vtedy to predajca daval ako darcek, aspon podla nalepky na kabli
.
Popripade sa o tom informuj u predajcu, za to nic nedas.
na tablete samsung tab 3 som to rozchodlil ale na S4 ani tuk .asi si budem musel pockat na nejaku aktualizaciu
-
vojta mansfeld
- Kontaktovat uživatele:
skiner píše:Z ebay som uz objednal 3ks a ku kazdemu bol aj video kabel. Vtedy to predajca daval ako darcek, aspon podla nalepky na kabli.
Jj díky já se zkusím zeptat... Když tu budu brát z ebaye tak je stejně záruka v podstatě k ničemu tak to kdyžtak nějak ubastlím nabíjet to za letu nebudu a audio taky nepotřebuju tak kdyžtak zevnitř jen vyvedu kabely k videu... Jo a ještě jsem koukal že na ebay mají tu se širokoúhlým objektivem nejlevnější asi za 1800, a tu normální za 1300, a tady v čr stojí obě stejně, fakt jí na ebay nemají levnější nebo jen blbě koukám? Kdyby to mělo stát stejně jak tady tak jí vezmu odsud
Naposledy upravil(a) vojta mansfeld dne ned 06.07.2014 14:12, celkem upraveno 1 x.
Pioneer,Superzoom XL,Rally XP,F3K Manta,E-Hawk 1500,FPV MaxiSwift,MiniExtra 330,Quad500,FPV Swift2.
-
vojta mansfeld
- Kontaktovat uživatele:
Jo, na to už jsem koukal, děkuju... Já jsem si doma vzal micro USB kabel a tam jsou ty piny tak zastrčení že nemám šanci to změřit takže kdybych babel kuchal ještě nevím jak to udělám
Jinak s tím objektivem, nevíš jestli na ebay není levnější než za 1800?
Taky me ted mobius prisel z ebayje a ten kabel tam je...kupoval jsem normalni ne wide
A k tomu OTG, ukousel jsem to Huawei Y300 s romkou kde garantovali ze otg ma, ale stejne to nefungovalo..kabelem to nebylo, na te S3 to slapalo. Takze je opravdu mit plnou podporu OTG v telrfonu a jeste kousek stesti
Zajimavy treba je, ze sem nejdrive zkousel OTG kabel se spatnym USB koncem a do telefonu jsem pouzil cistou redukci a OTG nefungovalo, pak jsem sehnal kabel s mikro usb a uz to slo (na te S3)...
Zajimavy treba je, ze sem nejdrive zkousel OTG kabel se spatnym USB koncem a do telefonu jsem pouzil cistou redukci a OTG nefungovalo, pak jsem sehnal kabel s mikro usb a uz to slo (na te S3)...