Programator na flashnuti Turnigy 9X
Programator na flashnuti Turnigy 9X
Planuji flashnout Turnigy 9X na OpenTX(Open9x).
Bude mi stacit tento programator?
http://dx.com/p/usb-isp-programmer-for- ... wJw6r0rnHo
Popr. mate tip na nejaky obycejny, levny, vyzkouseny programator, ktery bezi pod win8?
Diky David
Bude mi stacit tento programator?
http://dx.com/p/usb-isp-programmer-for- ... wJw6r0rnHo
Popr. mate tip na nejaky obycejny, levny, vyzkouseny programator, ktery bezi pod win8?
Diky David
Re: Programator na flashnuti Turnigy 9X
Tento mam a bez problemu, ale mam W7.
Flop II, C182, EasyStar, BladeDancer, Tracy-E, Extra EPP, Guppy (ve stavbě), Copter
Taky jsem jej koupil, bohužel PC jen nadekovalo USB ale nerozpoznalo zařízení. Nepomohly ani ovladače ani WIN7. Známí co se tím zabývá víc se domnívá, že je potřeba nahrát SW do chipu . . . To jsem už neřešil, koupil jsem vysílačku i s funkčním programátorem 
Doporučuji spis na ebayi nebo na aukru ten stejnej, ale modrým PCB. Ten musí fungovat...
Dealextremu moc nevěřím, jednou jsem koupil usb zvukovku a nefungovala, ale to je jen náhoda.
Dealextremu moc nevěřím, jednou jsem koupil usb zvukovku a nefungovala, ale to je jen náhoda.
Swift II | T9X(OpenTX)
Po několika zbytečných nákupech jsem koupil tento http://www.rc-foto.cz/produkt/programator-atmel/ a funguje bez problémů.
Jo, to je přesně, ten co mám taky a funguje bez problému.
Swift II | T9X(OpenTX)
Včera som akurát úspeštne flashol moju T9X. programátor som objednal na eBay podľa obrázku, stál cca 4 doláre avšak došlo niečo celkom iné ako mal predajca na obrázku - nebol tam napríklad jumper. ovládače sa mi podarilo pod Windows 8 nainštalovať po vypnutí požadovania podpisu ovládača podľa tohoto postupu:
vypnutie podpisu win8
Číňan ktorý môj programátor vyrábal ma však riadne potrápil. Už som si myslel že je tento programátor nepoužiteľný ale po tom ako som do ruky zobral multimeter a premeral výstupy na programátore som zistil že číňan otočil naopak konektor 10-pin
stačilo otočiť o 180° a už to šlapalo
čo ma zarazilo, všade písali že po pripojení programátoru začne vysielačka pípať, tá moja však nevydala po celú dobu ani jedno píííp ale flash bol bez problémov.
osobne by som však druhý krát kúpil henten čo doporučujú, je overené že 100% ide a netreba naň čakať mesiac
vypnutie podpisu win8
Číňan ktorý môj programátor vyrábal ma však riadne potrápil. Už som si myslel že je tento programátor nepoužiteľný ale po tom ako som do ruky zobral multimeter a premeral výstupy na programátore som zistil že číňan otočil naopak konektor 10-pin
čo ma zarazilo, všade písali že po pripojení programátoru začne vysielačka pípať, tá moja však nevydala po celú dobu ani jedno píííp ale flash bol bez problémov.
osobne by som však druhý krát kúpil henten čo doporučujú, je overené že 100% ide a netreba naň čakať mesiac
- PARK fly - F3J/B/F/K -
Cau snažím se nahrát Open9x do své t9x.
Mám programátor tohoto typu: http://www.ebay.com/itm/2pcs-lot-Colors ... 27c0776220
půjde to s ním?? napajel jsem to strčil do USB a displej se na vysílačce nerozsvítil pak jsem otočil konektor a už displej svítí. Ale problém je, že programátor není mezi USB zařízením.. když ho připojím přidají se jen dve kravinky mezi HID zařízení... když jsem tam zkoušel dát aktualizovat driver tak mi to vždy napíše, že je aktuální a nejde nahrát žádná data do pc z vysílačky.. ani do vysílačky..
Vždy to napíše :
C:/Program Files (x86)/OpenTX/avrdude.exe -c usbasp -p m64 -U eeprom:r:C:/Users/****/1.bin:r
=================================================================================
avrdude.exe: error: could not find USB device "USBasp" with vid=0x16c0 pid=0x5dc
avrdude.exe done. Thank you.
Mám programátor tohoto typu: http://www.ebay.com/itm/2pcs-lot-Colors ... 27c0776220
půjde to s ním?? napajel jsem to strčil do USB a displej se na vysílačce nerozsvítil pak jsem otočil konektor a už displej svítí. Ale problém je, že programátor není mezi USB zařízením.. když ho připojím přidají se jen dve kravinky mezi HID zařízení... když jsem tam zkoušel dát aktualizovat driver tak mi to vždy napíše, že je aktuální a nejde nahrát žádná data do pc z vysílačky.. ani do vysílačky..
Vždy to napíše :
C:/Program Files (x86)/OpenTX/avrdude.exe -c usbasp -p m64 -U eeprom:r:C:/Users/****/1.bin:r
=================================================================================
avrdude.exe: error: could not find USB device "USBasp" with vid=0x16c0 pid=0x5dc
avrdude.exe done. Thank you.
funkcne drivery k tymto cinskym programatorom najdes tuto: http://www.ok-rimr.com/cs/jak-na-to/tur ... ing-v-bobo
ty jsem zkoušel.... můžeš mi říct podrobněji jak je tam hodit? problem je ze ja ani nepoznam v e správce zařízení kde ten programátor je.... vůbec se mi nezobrazuje mezi USB řadiči.... jediné co se přidá po připojení je mezi zařízení standartu HID a tam když dám aktualizovat a vyberu ten driver tak mi napíše , že ten který si tam windows instaloval sám je aktuální....
Ovladač hledej ve Správci ...v příloze orámováno červeně.
Omlouvám se za "velikost" přílohy, ale snad to vyčteš.
Omlouvám se za "velikost" přílohy, ale snad to vyčteš.
Pokud něco nefunguje, tak je čas pročíst si návod k obsluze ...
Mno tam jsem to samozřejmě dělal.... nahrávám dva screeny s připojeným progratorem a bez připojeného.... nikde ve správci zařízení není HW který nemá driver... ani se nepřidá do "části" (libUSB-widows 32 devce -jako u tebe nebo jak to tam mas..) prostě zasunul jsem programátor W8 si samy nainstalovaly driver... a pridali programator do HID devices... (oznaceno cervene) a tváří se, že drivery mají a jsou všichni spokojení, ale já ne...

Zkoušel jsem drivery odinstalovat ale po připojení si automaticky instlauje zase ty svoje .... a pokud mu nabidnu muj ručnětak se tváří že má už aktuální nainstalované a odmítá je
To, co jsem dal s malou přílohou, to je z W7....
Naposledy upravil(a) Pip dne pát 27.06.2014 22:12, celkem upraveno 1 x.
Pokud něco nefunguje, tak je čas pročíst si návod k obsluze ...
zkoušel jsem to i na w7 a je to úplně stejné...nemám tam prostě jak nahráty ten driver když to žádný nevyžaduje... asi je to nějaký jiný programátor