rád bych spojil své dva koníčky a to cyklistika a modelařina. Hledám řešení jak něco co uveze řekněme 50g kameru a půjde snadno složit do batohu a vyrazit s tím na kole (a tím myslím skutečně celé schovat do batohu tak abych s tím mohl i na 70km vejlet). Často se dostanu na místa kde by bylo fajn udělat pár rozklepaných záběrů ze vzduchu a nebo si jen tak zaplachtit na zajímavém místě...
Vzhledem k požadavkům bude předpokládám nejlepší nějaké samokřídlo, protože jednak půjde snadněji skládat a taky při menším rozměru pořád něco uveze... Do oka mně padnul Cam-Flyer Q od Bormatecu viz. http://bormatec.com/xtc/product_info.ph ... yer-Q.html líbí se mi tam i ten trup takže to půjde normálně hodit a ne vrhat jak klackem
Ještě mě napadá Xeno od Multiplexu (to je už ale větší) a nebo prostě koupit "B" Swift 2 a něco sbastlit s pantama uprostřed. Nějaké další nápady? Nebo nemáte někdo doma něco takového čeho se chcete zbavit?
A podotázka, nějaký tip na primitivní MALEJ vysílač s rozumným dosahem (na 2.4) co by to křídlo uřídil? (klidně i bez delta mixu, to dám na palubu). Nejlépe něco na DSM2 protokolu ale klidně i jiné, nebo nějakej číňan, prostě něco čeho mě nebude líto když to zmokne... Tuším parkzone dával nějakým modelům takovej malej 4CH TX ale nemůžu to nikde najít. Teď lítám na DX6i což je fajn ale hrozná kráva na tahání na kole v batohu celej den...
Díky za nápady
PS: prosím žádný multicopter, jeden mrňavej na blbnutí mám ale dělá to hrozný randál a potichu to nad lesem nezaplachtí...