kolaCZek píše:To uz bych asi vzal novy Lynxacky.

No děkuji pěkně

... Mám heli co má být top přece

a né že se na tom bude rozpadat hlavní kolo, mimochodem to už jsem řešil se Sniperem kde jsem je trhal na zavolání ale všechna čest p. Laštůvkovy už mám skoro rok speciální které mi vytvořil a to drží jako kámen... Heli za 30000,- a můžu být rád že jsem to s chladnou hlavou zachránil a nemám z ní třísky když za to ani nemohu

to fakt ne... Uvidíme co na to řekne distributor a další v řadě.. To kolo stejně musím koupit protože to origo je do 20 dnů

a to mám příští týden dovolenou kterou jsem si vzal abych mohl létat... Takže si musím koupit tuningové které nechci za vlastní prachy navíc když mi dá SAB nové tak můžu čekat že se rozpadne... To je super... Normálně mě to zase zvedá ze židle

.... Si asi koupím tu vrtulku s tím bazmekem jak v tom byla šňůrka za kterou se zatáhlo a vrtulka odletěla... Stálo to pade u ťamanů a fungovalo to pořád

.. Ne já mám celkem smůlu vždy když si koupím něco dokonalého

už mi to fakt vadí...
Váša2002: díky

toto je moc pozitivní a navíc krásné, jdu to objednat a vychladnout.... Moc děkuji.
Goblin 500 Spirit@MiniProtos Spirit@Oxy3 Spirit@Taranis + Xlite RC@ www.arcitimer.com