rada
- vitousek
- Kontaktovat uživatele:
Občas se mi to také stane. Myslím si , že se jí moc nelíbí teploty okolo nuly. Ale třeba se najde někdo , kdo už to vyřešil ( nemám na mysli " návlek ") Proud od vrtule to v mém případě být nemůže - Easy Star má tlačnou vrtuli nad trupem a kamera je pod křídlem.
Rychlost, výška, myšlenka.Pro úspěšné létání je třeba mít alespoň dvě.
- vitousek
- Kontaktovat uživatele:
Právě sem si začal hrát s externí spouští. Mám ale na ostatní uživatele FCO2 dotaz: V návodu ke kameře je označení kontaktů-kontakt 3 +5V a kontakt 4 - kostra. Na stránkách výrobce je to značení naopak - kontakt 3 - kostra a kontakt 4 +5V. Nevíte náhodou , co je správné ? A ještě druhý dotaz: Externí spoušť funguje pouze s externím napájením nebo i na baterii ? Předem díky
Rychlost, výška, myšlenka.Pro úspěšné létání je třeba mít alespoň dvě.
mam podobnej problem s toutez kamerou , ale asi jeste horsi :.
za1.
se kamera sama vypina , a to jsem zkousel ruzne karty o velikosti 0.5-1-2G s ruznou rychlosti zapisu dat
a 2. problem
je ze pokud poridim zaznam ,tak je v otresne kvalite nehodne prumyslove kamery nad pultem v obchode .
obcas se mi povede natocit i neco koukatelnyho ale je to vzdy staticky zaznam na kterem se nesmi pohybovat kamera ale jen okoli , jinak je to vsechno stpatne . kameru sem strcil do supliku a uz ji nepouzivam .tezce sem zaplakal nad vyhozenyma dvema tisicema . . . pokud by ji nekdo chtel za hubicku rad prenecham
jinak musim pochvalit nazev tematu
za1.
se kamera sama vypina , a to jsem zkousel ruzne karty o velikosti 0.5-1-2G s ruznou rychlosti zapisu dat
a 2. problem
je ze pokud poridim zaznam ,tak je v otresne kvalite nehodne prumyslove kamery nad pultem v obchode .
obcas se mi povede natocit i neco koukatelnyho ale je to vzdy staticky zaznam na kterem se nesmi pohybovat kamera ale jen okoli , jinak je to vsechno stpatne . kameru sem strcil do supliku a uz ji nepouzivam .tezce sem zaplakal nad vyhozenyma dvema tisicema . . . pokud by ji nekdo chtel za hubicku rad prenecham
jinak musim pochvalit nazev tematu
litat potichu a rychle . . . F3F rulez !