[album]4006[/album]
[album]4005[/album]
[album]4004[/album]
prochel píše:tak konečně dorazily 3D vrtule softvér přehrán teď už jen to počasí a někde najít vysokou trávu a jdu to hned vyzkoušet
ještě akorát zjištuji jak nastavit křivku plynu na to 3D jestli do V jestli to bude fungovat jak vrtulník no vyzkouším a uvidím na zemi to vždycky najdu
prochel píše:tak konečně dorazily 3D vrtule softvér přehrán teď už jen to počasí a někde najít vysokou trávu a jdu to hned vyzkoušet
ještě akorát zjištuji jak nastavit křivku plynu na to 3D jestli do V jestli to bude fungovat jak vrtulník no vyzkouším a uvidím na zemi to vždycky najdu
prochel píše:tak konečně bude koptera která se dá upragovat aby lítala i na zádech jen výměnou vrtulí a uprage softvaru a podle videa docela mazec
https://www.youtube.com/watch?v=VNr-WD3Dy0s
bomba je ale ne pro vrtulníkáře je to jiný ovládání nahoru je páka pořád nahoru a je jedno jak kvadrokoptéra je pro ty kdo nikdy nelétá akrobacii s helinou tak dobrýRadekCe píše:Ten invert je bomba!!!... asi si to nadělím pod stromeček
.
http://www.astramodel.cz/cz/katalog/bla ... 34503.html
prochel píše:bomba je ale ne pro vrtulníkáře je to jiný ovládání nahoru je páka pořád nahoru a je jedno jak kvadrokoptéra je pro ty kdo nikdy nelétá akrobacii s helinou tak dobrý
protože je to v rádiu nastaveno jako letadlo tak o vše se stará řidící jednotka tak je vlastně úplně jedno v jaký poloze koptera je a páka plynu nahoře tak koptera pořád nahoru i když je nazádechRadekCe píše:A jak to je s tím invertem? Pochopil jsem, že motory změní rychle směr otáčení, ale co dělám s pákou plynu? Jakto, že pořád nahoru?
Ještě jsem nad tím moc neuvažoval, ale měl jsem za to, že ve středu kniplu budou nulové otáčky a nahoru jeden směr a dolů druhý směr ... podobně jako s kolektivem +/- u heli?
PS: Tak nebudu lítat v invertu... ta heli se mi celkově moc líbí (hlavně vzhled, jednoduchost a střídavé motory)
.
jo ty baterky nejsou špatný kor za ta prašule jen dost rychle vadnou v druhý polovině letu, a co akro vrtule budeš nasazovat a zkoušet 3D?RadekCe píše::D ... po roce Vá-noce, Vá-noce, přichá-zejí ...
Akorát v českém manuálu zapomněli napsat a přeložit první větu pro vzlet heli: "Takeoff - When you are prepared to fly, move both sticks into the bottom inside corners, then back to center." a dali tam až tu druhou: "Přidejte plyn a nastoupejte do výšky asi 60cm nad zem." ... tak jsem si říkal, proč to nechce po přidání plynu letět.
Ale jinak super. Už se těším, až to zítra testnu venku.
PS: Aku Dualsky ECO S, 800mAh za 138Kč!!! ... úplně bomba, za tu cenu a hlavně identická jak rozměry, tak váhou (jinou tam nenacpete).