Heli HK-450 z HC III.
Re: Heli HK-450 z HC III.
Tady nově zalétnutá HK 450. Bočnice kovové, pádlová rotor. hlava je komplet z 450V2/GT. Designer kabinky, jak jinak obadalrada. Létá parádně, tak se s ní vždy uklidním.
Náhradní díly.
Chlapci prosím o radu.Vlastnim HK-450GT CCPM 3D .Kdybych si chtěl obědnávat náhradní díly s T-rex 450.Z ktrého T-rexu tam náhradní součástky pasujou? Budu rád za každou odpověď.Začínám .Tak každá rada dobrá.
hosa píše:Tady nově zalétnutá HK 450. Bočnice kovové, pádlová rotor. hlava je komplet z 450V2/GT. Designer kabinky, jak jinak obadalrada. Létá parádně, tak se s ní vždy uklidním.
Hezkej kousek.
Re: Náhradní díly.
Kouknul jsem na obrázky,jak to vypadá. Má to náhon řemínkem, tak Align T-Rex 450 Sport bude mít většinu dílů kompatibilních, ovšem můžou být u některých dílů drobné odlišnosti. Také Tarot bude mít hodně dílů shodných. Ale bude to podobnější s Align spíš než s Tarotem.
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz
http://rc.ludl.cz
Já doporučuji Zářit z oomodel. Dobrá kvalita ta dobrou cenu
když už člověk letí tak má koukat aby letěl a když kouká aby letěl tak má letět s tím s čím umí
Jardaxx píše:Chlapci prosím o radu.Vlastnim HK-450GT CCPM 3D .Kdybych si chtěl obědnávat náhradní díly s T-rex 450.Z ktrého T-rexu tam náhradní součástky pasujou? Budu rád za každou odpověď.Začínám .Tak každá rada dobrá.
Pokud můžeš, odlož HKcosi a pořiď si rovnou Trexe. Počáteční ivestice je větší,
ale celkově ušetříš - peníze i starosti.
A bude to létat
samojed3 píše:Já doporučuji Zářit z oomodel. Dobrá kvalita ta dobrou cenu
?????
Nerozumím.
A bude to létat
[/quote]
Létá i to HK,na T-rexe už nemám finance
Chtěl jsem vědět z jakého T.rexe používat N.díly.
Létá i to HK,na T-rexe už nemám finance
Chtěl jsem vědět z jakého T.rexe používat N.díly.
To je tak, když někdo píše na mobilu při jízdě autobusem, to potom není českyJardaxx píše:Já doporučuji Zářit z oomodel. Dobrá kvalita ta dobrou cenu
?????
Nerozumím.
Nejspíš měl na mysli oomodel.
I květák je jen vycepované zelí
Jo jo přesně dík za opravu.
když už člověk letí tak má koukat aby letěl a když kouká aby letěl tak má letět s tím s čím umí
- ddano007
- Kontaktovat uživatele:
Jardaxx píše:Chlapci prosím o radu.Vlastnim HK-450GT CCPM 3D .Kdybych si chtěl obědnávat náhradní díly
Ja na moje HK450/ CX250 objednavam - hlavne hriadele - tuna: http://www.rcpioneer.com/index.asp
Maju celkom odchodne ceny - aj ked je to origos Align - a velmi rychlu dopravu.
Menej kriticke veci bravam odtialto: http://stores.ebay.com/gogo-rcshop?_trk ... 7675.l2563
Dobre ceny a tiez celkom slusna rychlost.
X9D & T16Pro & TX16S & nejaké lietadlá, heli a koptéry www.rcmodelytt.sk
Jako ddano - hřídele, jinak si vem manuál na trexe 450 a na Tvoje HK a porovnej si ND, které chceš. U většiny jsou i rozměry, tak si to porovnej. Nebo se ozvi.
-
silvestr10
Zdravím, chtěl bych vědět jestli mám vybrat HK-450 GT PRO V2 nebo HK-450 TT PRO V2 Je tam rozdíl s pohonem zadní vrtulky GT je řemínkem a TT s kardanovým pohonem zadní vrtulky. Tak je to tam napsáno, co je lepší?
Jestli zacinas tak reminek jinak budes menit porad zuby na kardanu.
Jinak pokud chces objednavat tak objednej rovnou original hridele, original zadni vrtulku a jeste podvozek. Ten je HK otresnej. No a pozdeji i hlavu a zjistis ze jsi na cene originalu.
Pokud chces original, tak soused prodava Align 450 V2 Sport.
V nedeli jsem mu jej zalital a je to hodna potvurka. Nezaludna a lita jak po kolejich. Prodava ji jelikoz s tim neumi a primarne lita letadla.
Muzu se jej zeptat za kolik by ji strelil. Cena by byla urcite mensi nez kdyz objednas novou HK 450 s nejakym rozumnym vybavenim.
Jinak pokud chces objednavat tak objednej rovnou original hridele, original zadni vrtulku a jeste podvozek. Ten je HK otresnej. No a pozdeji i hlavu a zjistis ze jsi na cene originalu.
Pokud chces original, tak soused prodava Align 450 V2 Sport.
V nedeli jsem mu jej zalital a je to hodna potvurka. Nezaludna a lita jak po kolejich. Prodava ji jelikoz s tim neumi a primarne lita letadla.
Muzu se jej zeptat za kolik by ji strelil. Cena by byla urcite mensi nez kdyz objednas novou HK 450 s nejakym rozumnym vybavenim.
-
silvestr10
Já zatím sháním jen informace, jsem začátečník, lítam jen do 4ch, chtěl bych to někdy přes zimu sestrojit, zatím nemám našetřeno. Takže říkáš, že lepší třeba bazarového t-rexe než hk?