Troll: dekuji za zastani. Uprime zacinam treba pokukovat i po jinem radiu - Taranis. To vyjde levneji nez Graupner a vypada jako vysilacka na dozivoti (pro me ucely). Na postaveni kostry vlastnimi silami bohuzel nemam podminky a naradi. Ten openpilot vypada jako zajimavy tip, ta NAZA je precijenom krabicka typu RTF. Neber to spatne, ale nasadil jsi mi dalsiho brouka do hlavy a ztizil mi rozhodovani
Kovboj: ano, videl jsem jake to umi mit reakce a ver, ze ze zacatku s tim budu letat s velkym respektem, jen abych z toho neudelal hromadku nestesti. Beru to proste jako vyzvu. Asi mou odpoved budes brat, ze zbytecne hrach na stenu hazis, ale ja to proste risknu. Take si uvedomuji, ze RTF vs udelej a nakonfiguruj si sam bude pro neznalka pekna pakarna, ale jsem bastlir a mnohem vetsi radost mi udela, ze jsem musel prekonat nejake zdanlive neprekonatelne prekazky nez, ze jenom pozapojuji konektory a jedu. Na druhou stranu si nechci nahazet moc klacku pod nohy hned ze zacatku, treba kvuli usetrene tisicikorune.