Je nějaká možnost nahlédnutí do logu z letu v taranisu nebo jen v PC ?
janekx píše:Zamen tada.wav za to co chces nebo to prejmenuj a nebude se prehravat. Muzu ti take poslat original welcome to Taranis
janekx píše:Zamen tada.wav za to co chces nebo to prejmenuj a nebude se prehravat. Muzu ti take poslat original welcome to Taranis
janekx píše:To urcite pomuze, bude odolnejsi vuci proudeni vzduchu a tak vysledky presnejsi. Asi ale prijdes o zaruku...V unoru vysel novy FW tak by bylo zahodno jej aktualizovat
mirek100 píše:Možná by stačilo stávající vario zabalit do molitanu tak, jak je, bez kuchání.
thsoft píše:.............
Andrews píše:Dnes mě došla trpělivost ze zandávání a vyndáváním modulu Orange RX, který má debilně vyvedenou anténu a pro uložení do kufru nebo i jen pro ležení na stole je potřeba ho vyndat. Druhý problém je směrovost kdy u standardně nastavené antény modulu míří špička na model. Tak jsem udělal díru skrz a mám dvou anténový TaranisDruhá anténa jde potažmo oddělat úplně, ale jde hlavně naklopit tak, aby byla "bokem" k modelu.
Andrews píše:Dnes mě došla trpělivost ze zandávání a vyndáváním modulu Orange RX, který má debilně vyvedenou anténu a pro uložení do kufru nebo i jen pro ležení na stole je potřeba ho vyndat.
RiMr píše:...hádám, protože oranžáda Rx stojí kilo, ale Frsky x set. Takže zřejmě na hlavolety používá DSM modul.
Já tam zase strkám JETI modul, ale z opačného důvodu.
Je to možnost, ne nutnost.
niky79 píše:Teď jsem trochu zmatený – nemá Taranis integrovaný modul FRSKY? Pokud ano – proč používáš jiný?
RiMr píše:...hádám, protože oranžáda Rx stojí kilo, ale Frsky x set. Takže zřejmě na hlavolety používá DSM modul...
klidně stačil i Frsky přijímač VD5M, který vyjde i s poštovným cca 14 USD